Hogy vetessem észre magam?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy a srác kezdeményezzen. Egy suliba jártunk, azóta szinte nem is találkoztunk. Csak a facebook adatlapját nézem folyton, de én nem akarok írni neki. Hogy érjem el, hogy írjon nekem?2013. máj. 26. 23:42
1/7 anonim válasza:
" de én nem akarok írni neki. Hogy érjem el, hogy írjon nekem?" Amikor látja, borotvált puncival pisilj a küszöbére!
3/7 A kérdező kommentje:
Mert félek az elutasítástól :/
2013. máj. 26. 23:52
4/7 anonim válasza:
Álmosan olyan hülyeségeket írok, csodálom, hogy egyáltalán még szóba állnak velem. Nyugodtan írj neki. :D
5/7 anonim válasza:
mi fiúk is félünk az elutasítástól, főleg, hogy sok lány szeret gúnyolódi és megalázni fiúkat...
6/7 anonim válasza:
like-old egy képét v bejegyzését
7/7 anonim válasza:
köszönj oda neki lássuk észrevesz e mosolyogj s nézz a szemébe. Aztán folytasd az utad tovább hadjad hogy bámuljon végig. esetleg kicsit kiöltözhetsz etikán belül hogy hátha észrevesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!