Hogy vetessem észre magam?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon fasza gyerek aki bejön, és szerintem én is bejövök neki, hanem a baj hogy nagyon visszahúzódott vagyok, ami valoszínű flegmatikuságnak jön ki... Mindig ilyen voltam, kb olyan elven gondolkozok hogy ha valaki megakar szerezni szenvedjen meg, lehet ezért is vagyok "jég királynő"... Facebook-om nincsen már egy jó ideje, szóval az kilőve... Egy suliba járunk, de pénteken ballagás... Észrevettem hogy elég sűrűn bámul, de persze olyankor mindig összefosom magam. Nem is akarok nyomulós ribancnak kiesni, hogy lehetne diszkréten tudatára adni hogy szivesen megismerkednek vele?2013. máj. 21. 17:13
2/6 A kérdező kommentje:
Mert mi bajod ezzel a szóval?! Ezzel azt akarom mondani hogy laza kis tróger. BOCS HOGY EZZEL KIAKASZTOTTALAK xd
2013. máj. 21. 17:18
3/6 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDD
Nekem is a fasza gyerek ragadta meg a figyelmemet.
Amúgy menj oda hozzá, egy jégkirálynőből nem lesz egyik napról a másikra rib*nc. Senki se fog annak tartani, ha most az egyszer megpróbálsz vele beszélni.
17/L
4/6 anonim válasza:
Engem ugyan nem akasztottál ki. De ha neked tróger kell, akkor sok sikert! Azt biztos, hogy rengeteget találsz. Én nem kötekedni akarok, te írod ezeket. :)
5/6 anonim válasza:
Légy csinos, és mosolyogj rá. Egy bíztató mosoly ,mindig segít és hátha megjön a bátorsága és megszólít. Amúgy az elmondottak alapján szerintem tuti bejössz neki :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hm, az nem jó ha lány kezdeményez :P
Hát azért hozzá hasonlóval még nem találkoztam... Nem az az erőltetett laza gyerek, mint az a rengeteg, tényleg ilyen a természete, azért jön be annyira
Heh, volt egy párszor hogy többször egymásután összenéztünk, nagyon gáz volt, szóval biztos észrevette hogy erdekel, meg szerintem azért ő is megtudja állapitani kinek jönne be, kinek nem, ugyhogy rajta van a sor... xd
2013. máj. 23. 03:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!