S. O. S! Chatroulettezek éppen, de nem merem megmutatni magamat a többieknek, mert ronda vagyok! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Idáig egy csomó helyes pasi volt, de féééélek. :/
17L
2013. máj. 20. 20:51
1/17 anonim válasza:
Hát akkor ne mutasd. Vagy mutasd. Döntsd már el magadtól mit akarsz.
2/17 anonim válasza:
Gyakorolhatsz itt is ha gondolod! :D
3/17 anonim válasza:
ronda vagy ? Ki szerint ? :-) Hajrá .. egy kis önbizalom ;) ,lehet a fiuknak tetszenél !
4/17 anonim válasza:
Ha ismeretleneknek félsz megmutatni az arcod interneten keresztül, hogy mész egyáltalán ki az utcára?:/
5/17 A kérdező kommentje:
Egyszer valaki nem tudta eldönteni, hogy fiú vagyok-e, vagy lány!! :O Nagyon gáz, ráadásul most, hogy nézem magam a kamerában, a legelőnytelenebb oldalamat mutatja... Ha nem mutatom meg magam, továbblépnek.
2013. máj. 20. 20:54
6/17 anonim válasza:
nyomd meg a piros gombot!
(Self destruct)
7/17 anonim válasza:
A brokiknál biztos szebb vagy, márpedig ott többségében azokat lehet látni.
8/17 anonim válasza:
"17/L" " Egyszer valaki nem tudta eldönteni, hogy fiú vagyok-e, vagy lány!! :O"
Akkor tudom ki vagy :D
Nincs okod félni :)
9/17 anonim válasza:
#5 Ha megmutatod magad és rondának tartanak, akkor is, szóval tulajdonképp mindegy mit csinálsz.
10/17 anonim válasza:
mutasd a puncid sok f@sz közt felüdülés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!