Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondjam meg a többieknek, hogy mit akarunk?

Figyelt kérdés
Barátommal szeretnénk szilveszterkor lefeküdni egymással, még mindketten szüzek vagyunk, ő 15 én 14, megbeszéltem az egyik barátnőmmel, hogy a buliján történne meg a dolog, és megengedte, hogy csinálhatjuk az egyik szobában. Viszont nem tudom mi legyen a a többiekkel ? Hogy adjuk a tudtukra, hogy ne jöjjenek be a szobába ? Nagyon nem szeretném ha ránk nyitnának.
2012. dec. 30. 00:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Partyribnc
2012. dec. 30. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Kulcs nincs?
2012. dec. 30. 00:17
 3/11 anonim ***** válasza:
zoknit a kilincsre
2012. dec. 30. 00:19
 4/11 anonim ***** válasza:
hazudsz! és rosszul csinálod! :)
2012. dec. 30. 00:20
 5/11 Egy Srác Asszem ***** válasza:

fú micsoda gondok... becsukod azt a k*rva kib*szott ajtót oszt nem jönnek be..................... vanbaj ?

vagy eléraksz valamit h ne lehessen kinyitni, a másik meg h a "házigazda" csajnak megmondod h szóljon a többieknek h ne mennyenek oda. HŰHA micsoda gond. ennyi idősen és szűzen inkább vegyél gumit, mert az a fa sz barátod úgyis el fogja felejteni XD

2012. dec. 30. 00:21
 6/11 anonim ***** válasza:
ne buliba könyörgöm ! adjatok már kicsit arra hogy hogyan estek túl rajta
2012. dec. 30. 00:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szüleidet kérd meg, álljanak őrt
2012. dec. 30. 00:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy amit piára költenél abból vegyél ki egy szobát(talán így emlékezni is fogsz majd rá).
2012. dec. 30. 00:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel baj, izgalmas tud lenni az ilyen partyszex. :-D

De a gumit tényleg ne felejtsétek el!

A kérdésre a válasz: barátnődtől kérjetek kulcsot, vonuljatok félre (ha lehet, akkor ne egyszerre), aztán essetek túl rajta. Azért írom azt, hogy essetek túl rajta, mert normálisan úgy sem lehetne megélni ezt egy bulin. De mint írtam, rettentő izgalmas ilyenkor. :-)

2012. dec. 30. 02:46
 10/11 anonim válasza:
Ha már ilyen fiatalon odadobod magad, ráadásul valószínűleg minden komolyabb érzelem nélkül, akkor legalább a módját adjátok meg.
2012. dec. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!