Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tapasztalatom szerint a...

Tapasztalatom szerint a fiúkat kevésbé érdekli a korkülönbség, tényleg így van?

Figyelt kérdés
16 vagyok, de már 13 évesen rám hajtott egy 18 éves srác, én persze nem jártam vele, mert hát 13 éevs voltam, meg 5 év korkülönbség, később is több srác, akik 4-5 évvel voltak idősebben nálam, próbálkoztak, de én nem akartam járni velük, nekem számít a kor, és az már sok..ez vajon tényleg így van, hogy a fiúkat nem érdekli annyira a kor, vagy csak én vagyok ilyen, más lányokat nem zavarja?
2013. jún. 2. 17:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát lehet, hogy azért nem zavarja őket, mert idősebbenk látszok, korán értem, de akkor is, hogy nem zavarja a huszonéves srácokat egy 16 évessel járni, még ha az huszonévesnek is néz ki..attól még 16
2013. jún. 2. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Figyi!

Én 28 vagyok, és 18-28 közötti lányokkal ismerkedek, és egyáltalán nem zavar a korkülönbség.

Az ismerkedés vagy akár együtt eltöltött rövidebb-hosszabb idő után úgy is kiderül, hogy a két fél passzol-e egymáshoz, és kialakulnak-e érzelmek vagy éppen a nagy különbségek miatt nem erőltetik a kapcsolat kiépítését.

Tehát ha valakinek szimpatikus vagyok, vagy nem bejön egy lány, és megértjük egymást (akár fél szavakból is), akkor szerintem a korkülönbségnek lesz a legkisebb a jelentősége.

2013. jún. 2. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

21 vagyok, a 16 évesek a kedvenceim. Ők még őszinték, sokkal tisztábbak, máshogy látják a világot. Tovább fiatal maradhat mellettük az ember.

Egyébként meg ilyen idős korukban manapság a legszebbek a lányok. Később olyan kiélt feje lesz némelyiknek...

2013. jún. 2. 23:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem egy lány jelleme, személyisége érdekel a legjobban és nem a kora. Sajnos, a legtöbb fiatal tini lányt zavarja, hogy 23 vagyok, úgy látom tényleg felszínesek a mai csajok, csak a külső és a kor érdekli őket meg a menő ruházat.
2013. jún. 3. 00:43
 15/17 anonim ***** válasza:

*csak akkor érdekel a KORKÜLÖNBSÉG.

Nem a lány.

2013. jún. 3. 02:19
 16/17 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek üzenném, hogy a menőség, a ruházat meg a kornak nincs sok köze egymáshoz..vagyis mi az, hogy a lányokat, csak a külső, meg a kor érdekli..nem is tudom, hogy érted...de elmagyarázhatnád mert érdekel :D ja és persze mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat!!:)
2013. jún. 3. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem nem a kor érdekel hanem az értelem.

Azért nem kezdtem eddig fiatalabbal mert nagyon éretlenek voltak..

17/F

2013. jún. 4. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!