Fiúk, van itt olyan, aki hasonlót élt át? Ez tényleg nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Volt egy már lassan 12 éves lány, akivel facebookon találtunk egymásra, tök jól eldumálgattunk, aranyos, kedves, jófej csaj volt, de a legjobb, hgoy tetszettem neki, több képem is lájkolta és nekem is tetszett ő. Életemben először éreztem igazán, hogy van egy lány, akivel kölcsönös a vonzalom. Tudom fiatal még hozzám, ezért max ölelésre meg csókra gondoltam, de sajnos le lettem tiltva, gondolom a szüleit zavarta a korkülönbség, ami szerintem nem is vészes. Nem akartam én semmi rosszat, csak jól esett hogy végre találtam egy kedves lányt, akivel szerethettük volna egymást. Még sosem volt barátnőm, mert félénk, csendes, hát magamat csúnyának tartó srác vagyok. Van itt olyan fiú, akinek van hasoló története? Szívesen dumálgatnék vele privátban!2013. máj. 31. 00:23
1/12 anonim válasza:
Forsítsd meg...21. és akkor tárgyalunk.
2/12 anonim válasza:
12?!
12?!?!
12?!?!?!
Elmész te a ...
3/12 anonim válasza:
De te hány éves vagy haverka? ilyenkor a 3 év is g.ci sok
6/12 anonim válasza:
Inkább ne mond meg, hány éves vagy, mert mi is beájulunk.
7/12 anonim válasza:
Mondd a korod! mondd, mondd, mondd
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Édesanyátokat pontozzátok le. A második válaszadóval egyenértékű a válaszom és 100% ot kapott én meg 47-et? Gechik. :D
10/12 anonim válasza:
Azért 14 fölött legyen, az már okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!