Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 15 év különbséggel lehet igaz...

15 év különbséggel lehet igaz szerelem, tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tudom most jönnek az olyan hozzászólások hogy fújj,meg gáz.... és valahol igazuk is van DE az a helyzet hogy én 18 vagyok és nem talaáltam az én korosztályomban normális (általam vélt )pasit. sok pasim volt ott is 7-8 évek voltunk köztünk és nem volt belőle gond. Most viszont jött egy pasi aki nagyon megfogott de sajnos 15 évvel idősebb. Elhívott randizni és nagyon várom már. De van jövőn, szerintetek?

2013. jún. 2. 07:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd a 15 év az sok. Lehet sokat hallottad már, de ez így igaz. Ő egy felnőtt férfi már, aki megáll a saját lábán, érett, tapasztalt. 18 évesen lehet, hogy te is sokat megéltél, de még mindig gyereknek számítasz. Nem bántásképpen írom, félre ne értsd. De általában ez a korkülönbség nem sok jóval kecsegtet. Természetesen te érzed, tudod, hogy szereted-e, és ő viszont.

Mindenesetre sok szerencsét!

2013. jún. 2. 07:43
 2/7 anonim válasza:

Igen, lehet igazi szerelem, hiszen az nem a kortol fugg! Hogy hosszutavon mukodik-e majd? Az mar mas kerdes! Az mar nem olyan egyertelmu.

Ahhoz az kell, hogy eleg erett legyel, ertsd egy harmincas pasi eletszemleletet, es o is ertse a tiedet. De ez nem ordongosseg, ha igazan egymasra tudtok hangolodni! :)

Szoval ne parazz a kor miatt! Ha neked o tetszik, akkor boldogsagra fel! :)

2013. jún. 2. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet belőle jó párkapcsolat.
2013. jún. 2. 10:33
 4/7 anonim válasza:

A baratnom apja 15 evvel idossebb a felesegenel, az en apam 10 evvel idossebb anyamnal. Lenyegeben jol megvannak, de ehez nagyon jo kell valasztanod!

Ne a "szerelem" vezereljen, hanem az, hogy mennyi kozos van bennetek (ne felejtsd, hogy o egy mas generacio, maskent neveltek, mas az erkolcsi szintje...), gondold at, hogy 75-80 eves korodtol kepes leszel-e 10-15 evet egyedul leelni... Ha ez mind ok, akkor semmi baj nincs, nyugottan vagjatok bele! ;)

P.S. Elnezest a helyesirasi hibakert, de regota elek kulfoldon... :\

2013. jún. 3. 06:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Van jövőtök, nem lesz a 15 év probléma! Hatvan évesen sem! Ezen azért nem kell gondolkodni! Egyik igazi jó párkapcsoalat sem attól jó, hogy ennyire előre megtervezték!
2013. jún. 3. 07:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is csak sokkal fiatalabb barátnőim voltak és szerintem nem gond! A szerelem nem ismer határokat!
2013. jún. 3. 09:52
 7/7 anonim válasza:
Persze hogy lehet,ha tényleg jól megvagytok és szeretitek egymást akkor ne érdekeljen semmi más:)
2013. júl. 24. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!