Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tanácsot szeretnék?

Tanácsot szeretnék?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy van egy fiú a suliba aki nagyon tetszik nekem és pár évvel idősebb mint én. Nem nagyon ismerjük egymást csak látásból és nem szoktunk beszélgetni. Nem nagyon tudom hogy hogyan szólítsam meg vagy hogy hogyan írjak neki, mert nem akarok hülyének tűnni hogy csak ráírok és nincs téma. És még persze az a bibi is van hogy nem jelöl vissza senkinek. Mit tegyek? Tanácsra lenne szükségem.

2013. máj. 31. 19:41
 1/7 anonim válasza:
tipikus általános iskolai problémák:D biztos tudod, merre szokott lógni, kik a haverjai, milyen szakkörökre jár. valahogy kerülj közelebb hozzá, akár egy barátotokon által vagy egy foglalkozás alatt. többet sajnos nem tudok segíteni, rég volt, mikor ilyen problémáim voltak :) amúgy hány éves vagy? és ő?
2013. máj. 31. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
én 16, ö 18
2013. máj. 31. 20:07
 3/7 anonim válasza:

Fogj egy baltát, és csapd a fejébe. :D

Akkor legalább lesz egy indok, hogy odamenj hozzá. :D

2013. máj. 31. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:
kösz valami értelmesebb?
2013. máj. 31. 21:23
 5/7 Rrr12 válasza:
Szia! :) én is voltam már hasonló helyzetben. Nekem a tesóm ajánlotta azt a módszert (és bevált;)) hogy amikor elmegyek mellette mindig nézzek rá, amikor rám néz egy pillanatig nézzek a szemébe, majd kapjam el a pillantásomat, aztán a későbbiekben néha mosolyogjak is rá. és aztán elkezdett köszönni a srác, aztán jött a többi magától.. :)
2013. jún. 1. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, megfogadom és megpróbálom majd. remélem sikerülni fog és beválik
2013. jún. 1. 21:42
 7/7 anonim válasza:
Szrintem előbb szemezgess vele,a barátain keresztül ismerd ki(pl.tudd meg,h milyen csajok jönnek be neki,milyen a stílusa stb.),és mikor már gondolod,hogy eleget tudsz róla,kapj egy témára,amit ő is kedvel(pl.skate stb.)szólítsd meg,és beszélgess vele...közben nézz mélyen a szemébe!
2013. jún. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!