Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
szóval arról van szó, hogy azt írta a barátom hogy "nagyon szeret és nagyon kíván, kívánatosan gyönyörű vagyok"
ő 17 én 15 éves vagyok és pár hónapja vagyunk szorosabb kapcsolatban.eléggé vallásos és nem szokott a szexre gondolni ezt nagyon jól tudom. de most ezek a szavak láttán mire gondoljak még is, még nem volt csók és még nem is találkoztunk úgymond jobban csak kamerázni szoktunk meg írogatni. de én most mire gondoljak, mit akar ezzel igazán mit akar tőlem, mit vár erre mit szólhatnék???
értelmes véleményeket szeretnék kapni,előre is köszi))
2013. máj. 28. 21:29
1/3 Pain for Pleasure válasza:
"nem szokott a szexre gondolni" :D Hát persze, hogy nem..
2/3 anonim válasza:
Ezek után még mi másra lehet gondolni?:D
3/3 anonim válasza:
NINCS olyan 17 éves srác, aki nem szokott a szexre gondolni.
Azt nem tudhatom, mit mondj, mondd azt, amit érzel. Nagyjából az "Én is"-től a "Nekem ez még kicsit korai"-ig elég széles a skála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!