Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom Őt kiverni a fejemből. Adnátok tanácsot?
Megtaláltam a másik felemet, a Nőt akivel érdemes leélni az életem. Egy ideig barátok voltunk, ekkor nem mertük bevallani egymásnak mit érzünk. Majd évekre elvesztettük egymást szem elől mert messze lakunk egymástól. Idén végre elmondtunk egymásnak ki mit érzett akkor, és még mindig ezt érezzük, hogy mi vagyunk egymásnak az igaziak. De, neki van most párja, ezért időt kér, hogy várjak rá 6-7 hónapot hogy le tudja zárni. Nem tudom Őt ennyi időre nélkülözni, mert minden nap, minden percében Ő jár az eszemben, és hogy mennyire hiányzik. Mit tennétek?
26F
Ez hitegetés gyanús ... :/
Majd HA kilép a kapcsolatból!
És mi van, HA nem lép ki ...?!
:/
Ez felejtős lenne nekem!
Ha azt kérte volna, hogy várj 2-3 hetet, akkor arra azt mondom, becsületes. De miért kell neki 6-7 hónap, hogy lezárja a jelenlegi párkapcsolatát? Együtt marad a párjával és megnézi, hogy hiányzol-e neki? És ha nem, akkor majd 6-7 hónap múlva közli, hogy sorry, mégse?
Szerintem a csaj kamuzik és hiteget téged. Az lehet, hogy szeretett téged, szerelmes volt beléd, de nem hinném, hogy ott hagyná miattad a jelenlegi párját. Ha igen, akkor nem 6-7 hónapot kért volna tőled.
Kivárod a 6-7 hónapot, ha meg hoppon maradsz, akkor lezárod, hiszen akkor könnyebb lesz, mivel csalódtál benne, és ez megrengetheti a hited benne.
"Ő jár az eszemben"
addig is vond el a figyelmed, sportolj, ne legyél egyedül stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!