Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom Őt kiverni a fejemből. Adnátok tanácsot?
Megtaláltam a másik felemet, a Nőt akivel érdemes leélni az életem. Egy ideig barátok voltunk, ekkor nem mertük bevallani egymásnak mit érzünk. Majd évekre elvesztettük egymást szem elől mert messze lakunk egymástól. Idén végre elmondtunk egymásnak ki mit érzett akkor, és még mindig ezt érezzük, hogy mi vagyunk egymásnak az igaziak. De, neki van most párja, ezért időt kér, hogy várjak rá 6-7 hónapot hogy le tudja zárni. Nem tudom Őt ennyi időre nélkülözni, mert minden nap, minden percében Ő jár az eszemben, és hogy mennyire hiányzik. Mit tennétek?
26F
Ez nagyon aranyos! :)
"Megtaláltam a másik felemet, a Nőt akivel érdemes leélni az életem. Egy ideig barátok voltunk, ekkor nem mertük bevallani egymásnak mit érzünk. Majd évekre elvesztettük egymást szem elől mert messze lakunk egymástól. "
Mennyire ismerős, csak cseréld ki a nőt srácra... :D
6-7 hónapig ne csajozz szerintem, de ne is várj olyan hűségesen. Tehát, ha erőlködés nélkül összefutsz egy lánnyal, akivel boldog lehetsz, akkor adj egy esélyt a dolognak(de csak ha kiverted a fejedből a másikat, ne hitegesd a lányt :()
Már ti huszonévesek vagytok, így nem tudom, jó ötlet-e. Nem tudom, mennyire jön be a ti korosztályotoknál a féltékennyé tevés, de ez a lány személyiségétől is függ, tehát ha úgy van, akkor kérj meg egy barátot(minden esetben avasd be, ne hitegesd, hogy tényleg szereted!), vagy egy ismerőst, hogy közösségi oldalon vagy akár a csajszi előtt játsszátok el, hogy tetszetek egymásnak. Nem kell konkrét járást imitálni, de annyit, hogy alakulóban van, érdemes lehet. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!