Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnátok tanácsot? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok tanácsot? (többi lent)

Figyelt kérdés

szóval arról van szó, hogy azt írta a barátom hogy "nagyon szeret és nagyon kíván, kívánatosan gyönyörű vagyok"

ő 17 én 15 éves vagyok és pár hónapja vagyunk szorosabb kapcsolatban.eléggé vallásos és nem szokott a szexre gondolni ezt nagyon jól tudom. de most ezek a szavak láttán mire gondoljak még is, még nem volt csók és még nem is találkoztunk úgymond jobban csak kamerázni szoktunk meg írogatni. de én most mire gondoljak, mit akar ezzel igazán mit akar tőlem, mit vár erre mit szólhatnék???

értelmes véleményeket szeretnék kapni,előre is köszi

2013. máj. 21. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

o vagy te vagy a lany?

ha o a lany: arra var valoszinuleg, hogy elhivjad valahova, mondjuk igy: Van kedved eljonni ide-es ide? Vagy: most lesz xY program, van kedved eljonni?

es innentol elindul minden

ha sokat beszelget veled, kedves, ir szivecskeket, sok smilet, es akar ejjel is beszelget veled orakig, akkor szeretne ha osszejonnetek, de lehet hog meg bizonytalan, vagy ha vallasos (en is az vagyok, es bizony rolam is ezt mondtad volna amit rola irtal), es emiatt (is) ugy gondolja, hogy neked kell kezdemenyezned

bar mar o is tett lepeseket, csak ezeket a fiuk nem gondoljak annak

20L

2013. máj. 21. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:

hu bocsi, asszem faradt vagyok

hat arra gondolt h nagyon jol nezel ki, nagyon tetszel neki, bokolt

es hat arra is gondolt amire a 17 evesek tobbsege

de azt mondom 15 evesen nem kellelsietned semmit, nem vagy se most se 18-19 evesen elkesve, lemaradva semmirol.

20L elozzo

2013. máj. 21. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány
2013. máj. 21. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:

én nem akarok semmi olyat amire te gondolsz csak nem tudom hogy most ő mit akar

én csak beszélgetni, sétálni és a közelében szeretnék lenni,ennyi az egész

2013. máj. 21. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
beleszerettel? hianyzik neked napkozben vagy ha kesobb ul a gephez?
2013. máj. 21. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, nagyon hiányzik
2013. máj. 22. 15:19
 7/7 A kérdező kommentje:
és teljesen beleszerettem
2013. máj. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!