Szerintetek egy beleszerethet egy 18 éves fiú egy 14 éves lányba? Nem lesz az neki "ciki"? Ha szerintetek beleszerethet, mennyire lehet tartós egy ilyen kapcsolat?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)2013. máj. 28. 00:12
1/16 anonim válasza:
lehetséges. szerintem ciki lesz, de majd ő eldönti, hogy az-e.
2/16 anonim válasza:
Hááát... Vagy a lány nagyon érett értelmileg és érzelmileg is vagy a fiú visszamaradott... Akkor működni fog. Amúgy csak szex és a srác b.ssza meg magát is, ha már...
3/16 anonim válasza:
Hosszú távon nincs jövője.
Nincs közös téma, a lelki és testi érettség is túl kölönböző még. Más dolgok foglalkoztatják őket
Ciki is, hogy ennyi idősen csak egy 14 éves kislányt tud elcsábítani.
4/16 anonim válasza:
Nem ciki, de nem lesz jó érzés elmenni a ballagására, meg végzett egyetemistaként a szalagavatójára. És valóban felmerül a kérdés, hogy a korban hozzád illő lányok miért nem érdekelnek.
5/16 anonim válasza:
Hát én 23 évesen is tudnék szeretni egy 14 éves csajt, szerintem olyan kis cukik. ;)
6/16 anonim válasza:
hát akk jó ha a 14es lány már felnőttebb gondolkodású, és esetleg idősebbnek néz ki,de a belső a lényeg
7/16 anonim válasza:
Beleszerethet. Ha van szerelem, akkor nem számít, hogy cikis(amúgy az), és lehet tartós is!
Erre kicsi az esély, de egy próbát megér, ha nagyon egymásra találtatok! :)
8/16 Kitti3 válasza:
Szerintem nem ciki! Ha rendesen szeretik egymást és jobban elvan vele a fiú, mint egy korabeli lánnyal, akkor nem ciki, meg ő tudja, hogy foglalkozik mások véleményével vagy sem. Ha azt vesszük, hogy vannak olyan emberek akiknél a lány 23 a fiú 30. Ez csak egy szám! Ha idősebek lesztek akkor sem lesz ciki. De igen, nem biztos, hogy annyi esély van rá mint egy korabeli lánnyal lennél. Remélem tudtam segíteni!:)
9/16 VCFGDCH válasza:
A legjobb barátnőm amikor 14 éves volt egy 18 éves sráccal járt fél évig aztán a barátnőm kidobpta mert már nem szerette a srác tiszta lelki beteg lett szóval igen van olyan hogy egy 18 éves srác beleszeret egy 14 évesbe :)
10/16 anonim válasza:
A barátnőm 13 volt amikor összejött a 17 éves barátjával és a mai napig együtt vannak, jó volt már, hogy szakítottak többször is meg rövidebb hosszabb ideig külön voltak, de már 5 éve együtt vannak. Ha szeretitek egymást és a srác is hűséges és jó a kommunikáció köztetek akkor szerintem simán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!