Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan irtó ciki, kínos helyzet a randitokon, amikor azt gondoltátok, ebből így, ez miatt már nem lehet kapcsolat és mégis lett?
Ami annyira kínos eset volt, abból nem lett kapcsolat, mert nekem annyira nem jött be a srác, így a kínos (véletlen és teljesen megérthető) cselekedete után nem biztattam, és inkább nem mert újra jelentkezni... Szegény. :(
"Csöndek" meg szoktak lenni első találkozásokkor, de ezek természetesek, annyira nem lehetnek kínosak...
Nekünk az első találkozás volt egy kicsit kínos,mert tökrészegen pár mondatnyi beszélgetés után már egymás szájában voltunk,aztán meg mégjobban megismerkedtünk...
Ezután 1 hétig mint ha mi sem történt volna,elkezdtünk randizni,azóta együtt vagyunk immár 2 éve:P
De azt azért megbeszéltük,hogy a gyerekeknek majd kitalálunk valami romantikusabb verziót az első találkozásunkra:D
Nekem csak az volt. Az első párommal úgy találkoztam, hogy eljöttek meglocsolni, mert a bátyja ismerte anyukámat. Nagymamás pizsamában, mosatlan hajjal, papucsban és zokniban látott először.
Volt, akivel a randin vettem észre, hogy az egyik, nagy lógós fülbevalóm elveszett. Ott kerestem mindenhol a teázóban. Végül kiderült, hogy itthon van, mert be sem raktam.
A mostani párommal az első találkozásunkkor be voltam csípve(közös baráti buli). Közben felhívott a nagymamám és részegen próbáltam úgy beszélni vele, hogy ne tűnjön fel neki. Vele azóta is együtt vagyok.
Mind kapcsolat lett, akármeddig tartott is.
Hirtelen hívott randira, én meg előtte bablevest ettem.
Az egész randit végig fingadoztam, mégis másfél évig együtt voltunk.
(Nem a fingás miatt mentünk külön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!