Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Pattanásos fiúkkal mi a helyzet?
manapság már nem szégyen a férfiaknak sem ápolni az arcbőrüket. szóval nyugodtan használj olyan krémeket, lemosókat, amik segítenek a pattanások kialakulásának megakadályozásában.
benne vagy még az érésben, úgyhogy majd kinövöd ezt a pattanásos időszakot, addig pedig kenegesd, valamennyit enyhíteni fog a tüneteken.
Sziasztok!
Nem szégyenkezem, voltam már kozmetikusnál is, de nem segített, csak óriási szenvedés volt. Van fájdalomtűrésem, de az borzalom volt. Garnier terméket, DM-es arclemosó terméket,kecsketej szappant, utóbbi időben élesztőt már használtam, mind sikertelenül. Eddig az arcbőröm is őrült zsíros volt, de most meg vedlik, olyan száraz a mindenféle cucctól. Igazából nem is pattanásokból van sok, hanem piros hegekből. Nem mondom, itt ott kijön 1-2 pattanás, de nem annyira túl sok. Ha lesz időm, okvetlen el fogok menni egy bőrgyógyászhoz. Évek óta állandóan ilyen az arcom, eddig tűrtem.
Köszönöm szépen, a bőrgyógyászt tervezem már egy ideje. E hónapban tervezek eljutni hozzá.. :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!