Tapasztalatom szerint a fiúkat kevésbé érdekli a
korkülönbség, tényleg így van?
Figyelt kérdés
16 vagyok, de már 13 évesen rám hajtott egy 18 éves srác, én persze nem jártam vele, mert hát 13 éevs voltam, meg 5 év korkülönbség, később is több srác, akik 4-5 évvel voltak idősebben nálam, próbálkoztak, de én nem akartam járni velük, nekem számít a kor, és az már sok..ez vajon tényleg így van, hogy a fiúkat nem érdekli annyira a kor, vagy csak én vagyok ilyen, más lányokat nem zavarja?
Így igaz.De a normális értelmes srác nem kezd 14 éven alulival.Ráadásul ilyen fiatalon 3 évnél fiatalabbal se.
2013. jún. 2. 17:48
2/17 anonim válasza:
A lúzerek nem a saját korosztájukkal próbálkoznak, hanem fiatalabbakkal, mert szerintük azokat könnyebb megkapni.
2013. jún. 2. 17:49
3/17 anonim válasza:
Engem csak akkor érdekel,ha fiatalabb nálam.
Mondjuk 20 évvel idősebbel sem kezdenék.
2013. jún. 2. 17:51
4/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy tényleg csak azért hajtanának direkt fiatalabbakra, mert azokat könnyebb megkapni. én inkább olyasmire gondolok, hogy egyszerűen találkoznak egy lánnyal, akkor ismerkednek, sé amikro kiderül, hogy fiatalabb pár évvel(mert amúgy idősebbnek néz ki)akkor nem zavarja, ugyanúgy ismerkedik vele, de a lányt meg zavarja, és ez kizáró ok lehet...ez miért van? egyáltalán a lánnyal vagy a fiúval van a baj? vagy egyik se baj, csak másmilyenek?
2013. jún. 2. 17:53
5/17 Egyirányú alagút válasza:
"A lúzerek nem a saját korosztájukkal próbálkoznak..."
Ez úgy hülyeség, ahogy van :) Sok olyan pár van, ahol jelentős korkülönbség van, mégis működik évek, évtizedek óta. Szóval az ilyen boldog családok mind lúzerségen alapulnak?
Persze 18-13 párosítás alapból gáz, de idősebb korban azért annyira nem veszélyes pár év.
2013. jún. 2. 17:54
6/17 anonim válasza:
Én sem az idősebb korosztályra gondolok, hanem arra,amit a kérdező is említett.
Ott tényleg ez a helyzet!
2013. jún. 2. 17:55
7/17 anonim válasza:
Én összejönnék 14 évessel is, nem gáz, ha összeillünk... Idősebbel nemnagyon...
20f
2013. jún. 2. 18:04
8/17 A kérdező kommentje:
utolsó, meg többiek is, akik így gondolják, de miért? miért jobb a fiatalabb? ilyen korosztályban
2013. jún. 2. 18:07
9/17 anonim válasza:
Ez abban a formában igaz, hogy a pasiknak általában bejönnek a fiatal csajok. De ebből nem jó következtetést vontál le, ez nem azt jelenti, hogy őket kevésbé érdekli a korkülönbség.
2013. jún. 2. 18:07
10/17 anonim válasza:
Szerintem azért hajtanak rád az idősebb pasik mert te magad is idősebbnek tűnsz a korodnál. Bizonyára nagyon nőies formákkal rendelkezel meg hát a smink is sokat dob azért egy nőn. Egy férfinak meg meg kell próbálnia átlátni ezen. 5 év szerintem plusz mínuszba még belefér. Persze nem egy 15/F és 10/l -ra gondolok. Bár már ezen se lepődnék meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!