Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Már több mint egy hónapja...

Már több mint egy hónapja találkozgatunk mégsem érzek semmit. Fog ez változni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok,még sose volt párkapcsolatom. Nemrég megismerkedtem egy sráccal, aki igazándiból pontosan passzol hozzám. Magas, aranyos, konzervatív,nem bulizza és cigizi halálra az agyát,udvarias stb..már vagy hatszor találkoztunk olyan három órcskára,sétálgattunk,beszélgettünk. Múltkor megkérdezte,hoy esetleg lehetne e köztünk valami.

A probléma az,hogy én még nem érzek semmit. Ha együtt vagyunk, kicsit kellemetlen,nem érzem úgy,hogy megfognám a kezét, nem vonzódom hozzá, nem csókolnám meg. Ő is elég tapasztalatlan amúgy,mondta is,hogy még nem is volt komolyan senkije,néhány gesztusábó ez látszik is.

Nemtudom mit csináljak. Barátnőim szerint találkozgassunk még, hátha változni fog valami, de nemtudom lenne e értelme. Rajta már érzem,hogy ő nagyon szeretne valamit és azis megrémít,hogy én nem. Fognak még változni vajon az érzéseim? Volt valakinek ilyen tapasztalata? Egyáltalán ha úgydöntök mégse, hogy mondjam meg ezt neki?

Köszi a válaszokat előre is!:))

2013. jún. 1. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fognak változni az érzéseid, nincs köztetek kémia.
2013. jún. 1. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
legyél őszinte, mond meg az igazad neki h érzel abból még nem volt baj :D kár várni bármire is...
2013. jún. 1. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyi idő után semmi, akkor ne erőltesd, felesleges.
2013. jún. 1. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt, nem hiszem, hogy már ezután is lesz...

egyik válaszoló jól mondja, nincs meg a kémia.

2013. jún. 1. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, jobb esetben a legelején kívánjuk legjobban a másikat....
2013. jún. 1. 12:37
 6/7 A kérdező kommentje:

hát ez igaz..csak amúgy olyan aranyos,nem akarom megbántani...

De köszönöm szépen a válaszokat!:)

2013. jún. 3. 12:41
 7/7 anonim válasza:
Ha nincs meg az a bizonyos szikra az elsö pillantasban,akkor nem erdemes eröltetni,neki Sem jo ha hitegeted.
2014. márc. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!