Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fogok vajon változni?

Fogok vajon változni?

Figyelt kérdés

Régebben még sikertelen voltam a lányoknál, hosszú évek alatt megtanultam, hogy -finoman szólva- egoistának kell lennem, magammal kell foglalkoznom.

Mivel alapjáraton nem ilyen típus vagyok nehezen ment az átváltozás, de a környezetemből mindig kaptam ingert, ami megerősített abban, hogy jó úton járok. (a lányok visszautasítottak, vagy lelkiszemetesládának használtak)

Pár éve mindig frissen borotválkozott, szépen beállított hajú (nem emo-s!!!), jófiús/divatosan öltözött srác voltam.

Jelenleg: van arcszőrzetem: kecskeszakáll, körszakáll, szakáll, amire éppen vágyom mindig változó... rövid hajam van, amit nem lehet beállítani, és felkerült egy-két varrat is a testemre. Ja és megkedveltem az alkoholt, és a szórakozást.

És sokkal jobban felkeltem a lányok érdeklődését, mint azelőtt.

Könnyen össze tudnék jönni velük. De amikor már benne vagyunk, pl. első szex után valahogy mindig meghúzódik bennem a vészfék. Ekkor már kezdenék a lányra barátnőként tekinteni, és a szórakozás helyett őt venni előre. Ehelyett, vagy azt mondom neki, hogy vége, vagy laza kapcsolatként kezelem (ami nagyon nehéz!), hogy ő mondja ki a nemet.

De összejönni nem merek senkivel, mert túl elevenen él bennem az, hogy ha kedves és odafigyelő voltam egy lánnyal, esetleg udvaroltam neki, akkor mindig bukta volt a vége.

Röviden: nem merek komolyan venni egy kapcsolatot, mert attól félek, hogy azzal elrontom. Hiszen a tapasztalataim azt súgják, hogy laza felfogással lehet csajozni, viszont amikor barátnőt szerettem volna komoly kapcsolatra, kosarat kaptam mindig.

2013. máj. 20. 08:34
 1/4 A kérdező kommentje:
laza kapcsolat számomra azt jelenti, hogy sosem keresem telefonon. ő se engem, és csak a baráti körben futunk össze. de ez nagyon gyorsan megszakad.
2013. máj. 20. 08:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy? Tudod semmi nem tart örökké, szóval egyszer ennek a korszaknak is vége lesz, és majd azt veszed észre hogy egy családapa vagy 4-5 gyerekkel rohangálsz.

Elhiszem, hogy ez jó meg minden de örökké nem csinálhatod.

2013. máj. 20. 09:39
 3/4 A kérdező kommentje:

25 vagyok. és valahol komoly kapcsolatra vágynék/vágytam.

de úgy veszem észre hogy a korban hozzám illő lányoknál ez nem pálya.

2013. máj. 20. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
30-35 éves korodig tudod még csinálni ha akarod, és persze úgy is nézel ki. Tudom, hogy sok csajnak most ez a menő stb stb.. de hidd el a te korodhoz illők is vágynak komoly kapcsolatra. Hozzáállás kérdése az egész
2013. máj. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!