Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pillér kérdése:

Vajon Meg tud változni?

Figyelt kérdés
Volt idö mikor a legédesebb volt..a legkedvesebb és csak én voltam neki.Aztán jött az ami most van.Szarik rám,ha velem van csak alszik vagy szexelünk.Dumálgatni meg luxus számba megy.Meg fog még változni?
2011. júl. 16. 13:54
 1/4 mimano ***** válasza:
Tőle kérdezd, mi ezt honnan a fenéből tudjuk? (Főleg ilyen kevés információ alapján..)
2011. júl. 16. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok + mióta vagytok együtt?

Érte a kapcsolatotokat mostanában valami nagyobb érzelmi megrázkódtatás?

22/F

2011. júl. 16. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
biztos unalmas ember vagy..-
2011. júl. 16. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Érte.Szakítottunk egy másik lány miatt..aztán kiderült hogy mégsem kell az a másik lány,hanem én kellek.Én vagyok unalmas amikor ö nem akar dumálni ? :D egyébként én 24 vagyok ő 22 éves.És 5 éve vagyunk együtt.
2011. júl. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!