Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezzel vajon tudok változni?

Ezzel vajon tudok változni?

Figyelt kérdés

Tönkrement a párkapcsolatom,kifordultam önmagamból és most jutottam el a feldolgozás szintjére,és rájöttem,hogy többnyire miattam történt a szakítás.

Olvasok egy könyvet,és ahogy olvasom,rengeteg hibám köszön vissza.Ezeket az idézeteket kimásolom,odaírom alá,hogy a kapcsolatban mit rontottam el,és hogy kellett vna kezelni.Ez hatásos mód arra,hogy "megváltozzak" és a következő párkapcsolatomat ne szúrjam el ennyire?

Naponta végigolvasnám,hogy tudatosuljon.Bár jó lenne élesben gyakorolni:)

2011. máj. 5. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha teszel érte biztosan sikerülni fog. Amikor felismerjük a hibàinkat, annàl màr jobb nincs is. Igen is képesek vagyunk vàltozni, ha igazàn akarjuk és figyeljük önmagunkat.
2011. máj. 5. 11:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak én ilyen hirtelen személyiség vagyok,előbb cselekszem,mint gondolkodom,és hirtelen haragú is,akkor eszembe se jut 10-ig számolni,csak úgy jönnek a szavak,amiket később persze megbánok,és máris máshogy néz ki a helyzet,de nagyon szeretnék megváltozni,mert ez nem jó:(
2011. máj. 5. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól gondolkozol. Megkérdezhetem, hogy mi a könyv címe? Én is hasonló cipőben járok sajnos :(
2011. máj. 5. 11:31
 4/6 Darcy01 ***** válasza:
Szerintem is jó úton jársz. Én az egyik legjobb emberi tulajdonságnak tartom, hogy tudd felismerni a hibáidat.
2011. máj. 5. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Nem vagyok buddhista,és azok a részek hülyeségek szerintem,hogy mindent az előző életünkből hozunk stb stb,de hidd el rengeteg olyan dolog van benne,amiről ÉN magamra ismertem,remélem neked is segít,igaz még nem értem végig:)

2011. máj. 5. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen beismertem és szeretnék változtatni,de olyan nehéz,ha hírtelen felbosszantanak eszembe se jut se 10ig számolni,se ezek,amiket kiírtam,leginkább erre kéne valami,hogy ezt hogy lehet kezelni.
2011. máj. 5. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!