Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már többször megcsalta a barátnőjét az meg tud változni?
Figyelt kérdés
Velem is úgy jött össze, hogy a barátnője mellett a szeretője voltam, de velem maradt. Jó volt eleinte minden, de engem is megcsalt majd szakított velem. Én még most is szeretem őt. 1 évet töltöttünk külön, de most újra megpróbáljuk. Működhet?2013. máj. 22. 13:34
1/9 anonim válasza:
persze! max újra megcsal, és akkor mi van??? ugyammáá!xd
2/9 anonim válasza:
Öreg kutya nem tanul új trükköt.
3/9 anonim válasza:
újra meg fog csalni, ha az alkalom adódna rá.
nem biztos, de 90% biztos van rá...
4/9 anonim válasza:
nem fog addig megváltozni még nem találja meg az igazi szerelmét és el kell szomorítsalak de az nem te vagy mivel már téged is megcsalt!
5/9 anonim válasza:
hány éves vagy? még hiszel a mesékben
ugyan már, ezt nem lehet tanítani, v tudsz gondolkodni v nem
a válasz amúgy nem fog, miért is tenné, több nő van, nem izgul, dugásra fog találni,
ha értelmes kapcsolatot akarsz, akkor elfelejted, ha Neked jó ez, akkor csináld N
6/9 anonim válasza:
Imádom az ilyen kis naív csajokat :D
7/9 Diiuss.. válasza:
Aki megtette egyszer, az megteszi még egyszer! Arról nem is beszélve , hogy tisztában van azzal , hogy újra megcsinálhatja veled, mert képes voltár rá és megbocsájtottál neki ! :) Kihasználja a gyenge éned!
8/9 anonim válasza:
Hosszabb távon nem működhet!
NEM fog megváltozni sosem!
Van az a pasi aki megcsalós fajta, és van a hűséges fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!