Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amiken keresztül mentem, már nem tudom tisztelni a nőket. Fog ez változni?
Fogalmazzunk úgy, hogy én mindig rendes, korrekt, őszinte férfi voltam. Mégis szinte mindig visszautasítást kaptam. És abban a kevés esetben mikor nem, akkor átverést, bántást.
Gondolom azt fogjátok írni, hogy rossz lányokkal ismerkedtem... pedig rendes, átlagos lánynak tűntek. Nem szolis, műkörmös plázacicák voltak.
És tudom, hogy így aztán végképp ne számítsak párkapcsolatra, ha nem tudom már tisztelni a nőket. De mégis zavar, mert még ha úgyse lesz sosem eredményem, hiszen nem felelek meg az elvárásoknak, rossz érzés így élni.
Fog ez változni? Vagy elébe megyek: hogyan tudnék én ezen változtatni?
A villámhárítód szereld le.
Ezt azért mondom, mert a Shakespeare drámákban a szereplőkre úgy tör rá a szerelem, mint a villámcsapás. Addig is olvass Shakespeare drámákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!