Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt több fiúnak is, hogy ha majd tisztelni fogja a nőket, akkor lesz barátnője?
Azt vettem észre, hogy a szerelem, párkapcsolatok terén gyakran valami teljesen kifordított logika érvényesül. Aki tiszteli és szereti a nőket, abból lesz a "legjobb barátnő", aki pedig abszolút semmibe veszi, egy darab nyers húsnak tekinti a nőket, azokért őrülnek meg.
Akkor miért erőltetik folyton ezt a szöveget?
1.kamuznak
2.mert itt mindenki rendes szűz,aki 30 alatt nem akar dugni és afelett se csak ha megtalálják a nagy őt,amit nemtudom hogyakarnak megtalálni hisz nemjönnek össze senkivel hogy kiderüljön ő a nagy ő
Ettől bőven független a dolog...
Aki híjdekemény macsó annak mindig lesz. A többiek meg így jártak.
1.kamuznak,mert mást mond a racionális én mint a tudatalatti.
Tényleg tiltakoznak,hogy ,,ez nem igaz,nekem kedves pasi kell",blablabla.
Közben meg a macsó szedi fel a buliban,erről ennyit,határozott és kemény legyél velük,nem durva félre ne értsd de kemény,néha le kell őket szarni,meg ilyenek.
itt nem olvastam tiszteli a nőket,
mindenki azt találja meg, amit ő jónak gondol abban a pillanatban mikor választ,
vannak akik más céllal választanak olyat amilyet, pl. jól mutat
hát nem örültem meg olyan férfiért, aki csak annak tekint N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!