Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt több fiúnak is, hogy ha majd tisztelni fogja a nőket, akkor lesz barátnője?
Azt vettem észre, hogy a szerelem, párkapcsolatok terén gyakran valami teljesen kifordított logika érvényesül. Aki tiszteli és szereti a nőket, abból lesz a "legjobb barátnő", aki pedig abszolút semmibe veszi, egy darab nyers húsnak tekinti a nőket, azokért őrülnek meg.
Akkor miért erőltetik folyton ezt a szöveget?
Azért, mert pl. a ku.rvákat nem kell tisztelni, az a dolguk hogy kielégítsék a másikat, hogy rendelkezzenek velük. A párkapcsolatban viszont oda-vissza kell működjenek a dolgok, nem csak a szex terén...
26/N ("nyugger banya")
Bah, kérdező ez nem ilyen egyszerű hogy "Szóval, ha mást mondanak, mint amit tesznek, az szerintem egyszerűen gyávaság, mivel nem képesek felvállalni azt, amik.
" ennél azért bonyolultabb.
És nem csak eme eget rengető kérdés vajon mi alapján választ x csaj társat, hanem az élet más részein is.
Például lehet hogy van egy srác a suliban akinek urva nagy szája van, keménykedik minden, egyszer pofán ütöd és kiderül hogy ő a legszánalmasabb kis beszari pöts. Pedig ő milyen keménynek mondta magát. Vagy szexel kapcsolatban is szoktak kamuzni, egyébként meg igen, ahogy mondtad a szerelem egyébként sem logika alapján működik, de különösebb képen a vonzódás sem, úgyhogy innentől akár felesleges is agyalni ezen. Biztos a tisztelet is számít valahol, de nem úgy kell értelmezni hogy tisztelet = sose káromkodsz, folyton úriember vagy, mindig kedves vagy stb..
Maximum befolyásolni tudod, tudatosan, de érezni akkor is fogsz valamit. Mondjuk mindig azon gondolkozom, hogy csak neked is ki kellet fejlődni valamilyen ösztönnek, intuíciónak, megérzésnek, meg feltételezem vannak érzéseid. Gyerek ként se rágnak minden egyes apróságot a szádba, mégis megtanulsz, rájössz dolgokra. A beszédet se úgy tanítják hogy na akkor most nyisd ki a szád és próbálj hangokat képezni.
Szóval azért valahol érezhetnéd hogy működik ez, mert azért hosszú lenne elmagyarázni az agy működését, csak te is gondolsz egy két dolgot, aztán tök mást csinálsz.. szóval ez a nem képesek felvállalni azért elég bőven kiterjeszthető, kitudja milyen pszichológia stb okai vannak annak hogy xy pont olyan amilyen, pont az tetszik neki aki.
Igen, van, hogy mást teszek, mint amit előtte mondtam, de szerencsére nem annyira jellemző. Ami a lányokat illeti, őszintén meg szoktam mondani, hogy milyen tetszik és milyen nem tetszik. Pl. volt, hogy felháborodást okoztam, amikor azt mondtam, ha nem tetszik külsőleg egy lány, akkor nem akarom barátnőnek. Ilyene pl. az, aki túlsúlyos és/vagy csúnya. De miért kellett volna mást mondanom?
a női oldalt illetően: azt nem értem, mi a retkes fenéért vágják tönkre olyan srácok életét, akiket egyébként állítólag szeretnek? Gondolok itt a fiúbarátokra/rokonokra, amikor használhatatlan hülyeségekkel tömik a fejüket. Ha magukba néznének, igenis tudhatnák, hogy mi az, amitől nedvesednek. És biztosan nem az úriember viselkedés, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!