Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha valaki nézi egy srácot, mellette áll a barátnője, és a barátnő elkezd bosszúsan nézni? Illetve rámászni a pasira? Ez féltékenység? Nem bízik benne?
Ha egy lány ránéz egy srácra, miért kezd el egyből a barátnője furcsán nézni a lányra? Folyton bámulni,hogy mikor néz oda? Vagy,hogy nézi-e megint?
Miért rendezi így le, ha bízik a barátjába,és nincs oka rá?
Mert oltari nagy pofatlansag.Itt nem a bizalomrol van szo,hanem arrol hogy irritalo h ugy probal flortolgetni a kiehezett r.banc h ott van a sracnak a parja.
Forditott esetben a ferfiak is allergiasak arra ha a nojuket folyamatosan bamulja valami pasi.Az ilyen nem normalis egyedeket likvidalni kellene.Neveletlenseg.
-Nyilván nem kiéhezett r*banc módjára gondoltam.
Magamról is tudom,hogy arra semmiképp nem hasonlítok,mondjuk ránézek egy srácra 2-3 mp-ig,vagy esetleg én rá sem nézek,csak a srác néz rám, vagy esetleg egy pillanatra a szemébe,és utána olyan flegma tekintetet kapok,mintha komolyan 'embertelen r*bancként' viselkedtem volna.
Pedig szerintem pont,hogy nem flört ha csak ránéz a másikra mondjuk 2-3 mp-ig,főleg ha pont oda sem figyel.
Nem éreztem ez miatt még magam r*bancnak sosem,főleg,hogy r.banc az általában lefekszik sok mindenkivel, nem attól lesz valaki az,mert ránéz egy ellenkező neműre,és mellette van a barátnője, aki vércse módjára,megmutatja,hogy 'csakazenyééém'.
Ez a módozat sokkal nevetségesebb,és neveletlenebb szerintem:D
De nem tudom.:)
Ezt kifelejtetted teljesen a kérdésedből.
Annyit lehetett levenni,hogy bámulod a pasikat.
Én még olyanra nem figyeltem fel,hogy csak ránéznek páromra aztán le is van tudva,nálunk állandóan bámulják folyamatosan,dobálgatják a hajukat,ha pedig többen vannak idióta módjára vihognak és megy a szempilla rebesgetés.
Sőt fordított esetben is így szokott lenni,és ebből volt is már balhé,hogy a srác annyira feltűnően bámult meg kacsingatott,hogy párom elküldte a messzi távlatba.
Semmi pénzért nem dobálnám a hajam.
Volt olyan,hogy hasonlított egy srác valakire,én pedig feltűnően bámultam,ott megértettem a barátnőjét,hogy bosszúsan nézett rám,hisz nagyon megnéztem a barátját valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!