Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm tudja hogy nagyon féltékeny típus vagyok. ö meg nem igazán féltékeny . Most hogy tudja húzza az agyam! Most mit csináljak?
A feltételezésed akár igaz is lehet, de az is lehet, hogy csak tökéletesen bebiztosítva érzi magát épp azért, mert tudja jól, hogy nagyon szereted vagy hogy nem kezdenél másik nővel.
Próbáld meg leszarni a dolgot. :) Hidd el, azonnal te kerülsz nyeregbe, és ő lesz az, aki azon fog gondolkozni, hogy vajon azért nem érdekel-e téged az egész, mert nem szereted igazán - magyarul pont megfordul a helyzet.
Az nem nyerő önmagában, ha ezt a helyzetet ide-oda forgatjátok folyamatosan, de amikor te vagy felül, akkor te diktálsz, és több esélyed van megbeszélni vele, hogy ez a húzás nem pálya.
igazábol nem rég jöttünk össze...és a napokban kérdeztem meg hogy féltékeny tipus e...de ö mondta hogy nem igazán!
ö is megkérdezte én mondtam neki hogy az vagyok!
Hát hagyni kell a büdös pics@ba. Mi az, hogy húzza az agyad?
Később mi lesz? Hogy fog manipulálni szerinted? Úgy fog rángatni, mint egy marionett. Lépj ki minél hamarabb, hidd el, hogy minél később, annál szarabb lesz és ott találod magad, hogy beragadtál egy kapcsolatban, ahol lehet, hogy már csak a szép emlékek kötnek össze...
(éretlen gyerek amúgy még. Egy érett nő tudja,hogy nem játszunk a másik érzéseivel, pláne nem hergeljük szándékosan a másikat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!