Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny típus vagy?
Nem
Az esetleges válaszokból mit akarsz megtudni?
MÁR nem vagyok féltékeny. Régen az voltam, de volt is rá okom, sajnos, hiszen megcsaltak.
A mostani páromban azonban tökéletesen megbízom, tudom, hogy sosem csalna meg, így nekem sem kell féltékenynek lennem. Szerintem a féltékenység egy borzasztó érzés, a kapcsolatok megrontója, főleg, ha alaptalan féltékenykedésről van szó.
Én úgy gondolom, hogy bennem egészséges féltékenység van, de mivel egyszer már csaltak meg, meg néha a páromat néha csak úgy 1-2 hülye lány csak úgy hívogatja (olyan a munkája, hogy mindeki tudja a számát)- de nem veszi fel,meg hívja vissza... de engem zavar, hogy mit jelenthet... de megbeszéljük... és igyekszem a hülye gondoltokat, meg a féltést kordában tartani, olyan szinten, hogy csak egy mondattal tudatom a párommal, hogy ez picit zavar, vagy féltem...
Ő is így van, bár ő már jobban tudja kendőzni, néha ha olyan szitu van, mond 1-1 utaló mondatot, de ő neki már volt egy rossz házassága (többször megcsalták de ő hitt a csajnak, hogy nem is), így ő azt vallja, hogy ha akarom úgy megcsalom, ő akármit is tesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!