Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny típus vagyok és folyton rosszul érzem magam! Mit tegyek hogy enyhüljön a fájdalom?
Sose értettem, hogy tudja ezt valaki elviselni... 100%-ig hűséges vagyok, de ott hagyom rögtön faképnél azt, aki ketrecbe akar zárni... Nem vagyok senki tulajdona, hogy ő rendelkezzen velem...
Természetesen fordítva se csinálok ilyet, szóval nem értelek... Ha nem bízol benne, minek vagytok együtt?
Drága fiam, te beteg vagy.
Komolyan.
Leírnád mi a baj?
Te valami veszettül buta lehetsz...
Képzelődsz, kidobod, majd játszod itt a megbántottat.
Hogy mit tegyél? Embereld meg magad, mert ezt nem sok csaj viseli el, nem mellékesen magadat is tönkre teszed.
Vedd kicsit lazábban az életet.
Oh, éreztem én ilyet, épp csak én voltam az elszenvedője egy hasonlóan ideggyenge egyén ámokfutásának.
Bizonygathattam neki akárhogy, hogy én pedig nem csinálok semmi rosszat, mag őt szeretem, csak nem hitte el. Aztán egyszer megcsalt ő... Kiderült a dolog (nem, nem ő vallotta be, dehogy lett volna ő őszinte!), még féltékenyebb lett, mert hogy én biztos majd bosszút akarok állni -.- Még majdnem nekem kellett őt sajnálni. Végül meguntam, kidobtam, öngyilkossággal fenyegetőzött, de nem fogadtam vissza. Nem is lett öngyilkos, de pár hete rámírt fészbúkon és még mindig ő van megsértődve (8 éve történt).
Szóval ébresztő, ezen csak te változtathatsz! Nem várhatod mástól, hogy veled együtt szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!