Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy olyan fiúba akinek van barátnője?

Figyelt kérdés
Én 14 éves vagyok és beleszerettem egy 16 éves fiúba ainek van barátnője.

#fiú #szerelmes #barátnője.
2013. máj. 6. 16:44
 1/7 anonim válasza:
valdbe neki az érzéseidet
2013. máj. 6. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Addig semmit amíg van barátnője.

17f

2013. máj. 6. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Várd meg míg szakítanak s majd te vígasztald meg !!+!
2013. máj. 6. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha boldogok (nem pedig egyértelműen katasztrófa a kapcsolatuk, amit már nem lehet megjavítani, de ezt nem egyszerű megállapítani), akkor szeress ki belőle. Ha bevallod, ha lépéseket teszel, és esetleg elcsábítod, akkor:

1. Tönkretettél egy kapcsolatot.

2. A tény, hogy érted otthagyta a másik lányt, igazolja, hogy ugyanezt veled is megteheti, tehát mindjárt egy baromi kellemetlen referenciával indul a srác.

Persze ha csak szenved a lány mellett, és csak idő kérdése, akkor talán épp neked kell megmentened.

2013. máj. 6. 16:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja és persze ha bírod szívvel, várj, ahogy 3-as írta.
2013. máj. 6. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Hagyd békén őket, amíg együtt vannak. Nincs szánalmasabb annál, mint aki szét akar durrantani egy kapcsolatot.
2013. máj. 6. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
felejtsd el vagy várj amig szingli nem lesz
2013. máj. 6. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!