Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom társkereső függő. Meg fog valaha változni? Van valaki ugyanebben a helyzetben?
5 éve vagyunk együtt a párommal. Ezalatt volt egy 1 éves viszonya. Én maradtam.. Most nyáron lesz az esküvőnk, októberre várjuk az első babánkat. Mégis folyton rábukkanok valamelyik társkeresőn, a másik facebook profiljára, a 3.4. e-mail címére, s mindenféle üzenetekre idegen nőcskéktől a munkahelyi telefonjába...
Soha nem mond semmit, mindig csak hallgat, nem ad egyértelmű válaszokat, hogy miért csinálja. Tudom, hogy hiányol belőlem valamit, de mégis mikor fog felnőni egy komoly kapcsolathoz..? :(
és te ezek ellenére hozzámész valamint gyereket szülsz neki?! Gratulálok...
Ez a nokomment kategória már.
23N
el sem olvastam,csak a kérdést,és az első sort.
viszonya volt és nem dobtad ki?szívből gratulálok,nyilván a többi sor arról szól,hogyan használ lábtörlőként.na jó,elolvasom.
bingó!jóhogy feleségül vesz,veled BÁRMIT megtehet :D
Mindenki gratulál, had gratuláljak akkor én is!
Édes jó istenkém te nagyon hülye vagy.
ne haragudj, de nem hiszem el, hogy ezek után vele maradtál, azt meg végképpen nem, hogy gyerek is lesz
már halálra van ítélve a kapcsolat, a gyereked meg soha nem lesz nyugodt, 1 hetes gyerek is megérzi, ha a szülőknél gond van, így elrontani a Te életed, az egy dolog, de szegény gyerekét? amúgy érdekesen fogalmazol ez nem társkeresés, hanem nőzni fog melletted amíg elviseled, már most végig gondolnám az egészet, ( sajnálom nekem volt egy ismerősöm, az ilyen férfit elviselte 40 éves koráig, utána meghalt, az emberben ez nyomot hagy, ) ha állandóan ideges akarsz lenni, akkor jó úton haladsz, szerinted van olyan dolog, amiben Neked igazat mond? N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!