Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni, hogy a barátom fent van-e egy vagy több társkereső oldalon?
Akkor meg nem igazán értem mit szeretnél.
Nyilván nincs rá varázsmegoldás.
Bérelj fel egy magánnyomozót, nem lesz olcsó.
Vagy esetleg meg is bízhatnál a pasidban, tudom extrém dolog...
az a helyzet, hogy innen már kezd mindegy lenni. ha felmerült benned, akkor a bizalomnak annyi - anélkül meg nem sokat ér...
ha még nincs gyerek, stb. - akkor inkább a befejezésen kéne gondolkozni...
arról nem beszélve, hogy a gondolatnak nyilván van alapja...
Ja, szóval nem bízol benne. Az más. Ez esetben lesd meg az íméljét.
A párom ott bukott le, hogy mellettem nézte a leveleit, és csak rápillantottam a gépére, és majd kiszúrta a szemem a love.hu-tól érkezett üzenet, szóval nem kellett túlbonyolítani. Érdekes, azóta se volt hajlandó törölni magát :(
alapjaiban lehetnek problémák a bizalommal a kapcsolatotokban, két okból is:
1.) azt feltételezed, hogy társkereső oldalakon van fenn, valószínűleg, hogy másokkal ismerkedjen, és ne veled
2.) azt feltételezed, hogyha rákérdeznél, nyilvánvalóan hazugság lenne, ha azt mondaná, hogy nincs fenn
nyilván te vagy a kapcsolatban, valószínűleg okod is van feltételezni, hogy valami nincs rendben, de az őszinteség csodákra képes. beszéljetek a problémákról. (nem feltétlenül arra gondolok, hogy állj oda elé, hogy na akkor most fennvagy a randivonalon, meg a nemtudoménhol, avagy sem; hanem tudasd vele, hogy úgy érzed, valami nincs rendben) BESZÉLGETÉS! hidd el, csodákra képes.
ha az előbbi tanácsom nem nyerte el a tetszésedet, akkor pedig elég csak hozzáférned a gépéhez, és a böngészési előzményeket átdúrnod társkereső oldalak után. esetleg, ha tudod az email jelszavát, ott is szoktak lenni visszaigazoló emailek... na mindegy, én ezt nem javasolnám, de te tudod.
Idióta vagy, ezt úgy mondják jobb helyeken.
Minden rendben van, minden jó, de keresed a bajt...
Mint a nők 99,9%-a, nektek semmi se jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!