Vajon most rosszat tettem vele?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam, halálosan szerelmes lett (fiú) egyik másik osztálytársunkba (lány). A csávó nem az a kiköpött sármos fiú, de annál inkább egy megértő, kedves, lelkiző vagány fiú. A csaj pedig egy nem mondom hogy k*va de nem is egy Szent, viszont. ő is egy egyébként csendes szolid lány, vagyis ilyennek látszik. Egy éves osztály vagyunk jelenleg, szóval még van minimum 4 évünk együtt. A fiú egyébként az én igazi jóbarátom. Ma rászánta magát, hogy mindent bevall a lánynak. Én finoman próbálom neki magyarázni, hogy hát nem biztos hogy ha elmondja, jóra fordulnak a dolgok, sajnos. Természetesen a fiú barátjai nagyban biztatják őt, de ők ilyen kiköpött "mindenkikedvencei"! Bár a fiú aztmondta ma nekem, hogy ő észrevette a lány jeleiből, hogy lehet köztük valami. Vajon megpróbálja elmondani hogy mi a helyzet? Vagy ezzel elássa magát a következő években is? Mellesleg én szerintem a lány csak barátként tekint rá! Sajnálom szegényt! Tudom milyen a beteljesedetlen szerelem!2013. máj. 28. 19:30
1/5 anonim válasza:
Győződjön meg róla, hogy tetszik e a csajnak előtte..
2/5 anonim válasza:
szerintem meg ne szólj bele. majd ő eldönti hogy mit akar
3/5 anonim válasza:
Le kéne szokni erről a bevallósdiról. 99%-ban nem működik. És szerintem ezt meg kéne mondanod neki is, ezzel neki teszel jót. Nem őszinte szerelmet kell vallani, hanem keresni a társaságát, aztán ha úgy látja hogy alakul valahogy a dolog, elhívni valahova a lányt. Egy félresikerült vagy neadjisten visszautasított randi még mindig sokkal jobb mint egy levegőben lógó vallomás.
4/5 anonim válasza:
3masnak igaza van ,először keresse a társsaságát, érdeklődjön felőle, aztán ha kap visszajelzéseket, akk hívja el vhova
5/5 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, ha nem lennél ilyen önző és nem magaddal törődnél. Nagyon átlátszó, hogy féltékeny vagy.
Ha szereted és nem akarod, hogy elveszítsd, illetve, hogy mással járjon, akkor mond el neki az érzéseidet, és ne tegyél neki keresztbe.
(Azért, ha mégsem így lenne akkor elnézést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!