Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajt 3 hétig füztem lelkiztünk meg minden most meg hozzám se szól pedig semmi rosszat nem tettem miér van ez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 09:26
1/18 HalkHogen válasza:
Most már mással "lelkizik", gondolom. Így te már nem kellesz.
2/18 anonim válasza:
Mert ilyenek a nők a szemeteket szeretik,izgatja őket ha a pali kiba.szik velük.
3/18 anonim válasza:
3 hétig jól esett neki a törődés, de most talált jobbat.
4/18 anonim válasza:
"lelkiztünk meg minden"
Szóval eljátszottad egy barátnő szerepét azért, hogy megkaphasd. A csajok nem gyakran szoktak a barátnőjükkel összejönni.
Mondtad neki bármikor is, hogy te többet akasrz? Ha igen, mit válaszolt erre?
5/18 anonim válasza:
Mert rájött, hogy csak arra kell neked? Akkor szokás "fűzni" meg tehernek felfogni a lelkizést...
6/18 anonim válasza:
Lehet, hogy szép csendben átlátott rajtad, és kiderítette rólad azt amit akart, emberileg megtette qamit kellett, pusztán emberbarátságból, de köszöni nem kér belőled.. Ebbe az írányba indulj el szerintem.
7/18 anonim válasza:
párszor elő fog még fordulni amíg nem gyűjtesz tapasztalatot,később majd megtanulod, hogy ne használjanak ki. amúgy szerintem tipikus példája annak, hogy a csajok szeretik ha tepernek értük csak nincs értelme! ha bejössz a csajnak akkor 5 perc után már tudni fogja, hogy lesz valami, ha pedig nem akkor igen kicsi a valószínűsége annak, hogy sikerrel jársz.
8/18 A kérdező kommentje:
mondtam neki hogy szép meg hogy birom meg mindeden de amúgy nem neten találkoztam vele hanem suliba és már 1 éve ismerem csak most let faintos a dolog hogy kell nekem mert szeretem de azt nem értem mér nem mondta meg az első percbe hogy hagyam
2013. jan. 1. 10:26
9/18 A kérdező kommentje:
hogy nem akar semit :D
2013. jan. 1. 10:28
10/18 anonim válasza:
Semmi kölönös, a buszmegállóban meglátott egy jobb kiállású, sportosabb, helyesebb faszit, és most már inkább azért dobog a szíve. Ez az élet rendje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!