Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 1-2 hétig tetszik csak valaki? Van más is így ezzel? 15F
Figyelt kérdés
tehát mindig vannak lányok, akik tetszenek, de 1-2 hét után elmegy a hatás és már más tetszik. már nagyon idegesít, ezért nem volt még komoly kapcsolatom se..2011. szept. 24. 22:00
1/8 anonim válasza:
én is igy vok
nekem még egyáltalán nem volt senkim
2/8 anonim válasza:
nekem is így van...mindig elhatározom hogy akkor most odamegyek, és beszélgetek vele, de meglátom és totál beparázok... azt 1-2 hét után már mással jönnék össze vagy más jönne számításba
3/8 anonim válasza:
Ez nálam is igy van, ezért nem szoktam járni senkivel, maximum szórakozni, amig meg nem tetszik más.
16 L
5/8 anonim válasza:
nekem addig tetszik 1 csaj amig nem az enyém ha enyém akkor már nemkell :S 15/F
6/8 anonim válasza:
Ne haragudjatok meg fiúk lányok de ez azért van mert még gyerekek vagytok ( ha van kivétel akkor bocsi ) . Kell nektek a kihívás meg egyebek . Hogy jajj ha most barátnőm van akkor ennyi de ha nincs akkor visszamosolyog egy lány és már örültök , hogy de jól nézel ki . Akit megkapsz az már nemkell de akit még nem az kihívás ugyan ilyen voltam (nem is olyan rég) mondjuk 6-7 éve .És mivel még nem tapasztaltad meg h milyen nehéz is valakit megtartani , illetve ha együtt vagytok milyen jó is amikor van valaki aki melletted lesz minden olyan pillanatban amikor szükséged van pár jó szóra . Szerelmes sose leszel első látásra először tetszeni fog majd mikor egy ideje együtt vagytok ő lesz a legfontosabb és nem is akarsz majd mást utána szerelmes leszel és sose akarod hogy vége legyen és senki más nem kell majd neked ezen a földön . Röviden ennyi :) Merj belevágni a kapcsolatba és megérted majd hogy miről beszélek és ne ilyen gyerekkapcsolatba h jujj megfogtad a kezem :) stb /// 22 fiú
7/8 anonim válasza:
Szerintem ha valaki megtetszik és oda is mész hozzá beszélgetsz vele, összeejöttök utána már nem fog tatszeni más4 ;) 14/l
8/8 anonim válasza:
van!főleg ha csk szép.de pl hülye v. valami ha jobban megismered jobban fogtok kijönni és így régi barátba is beleeshetsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!