Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszat tettem? Mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat tettem? Mit tegyek, hogy "megbízzon bennem újra"?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, 1 héttel ezelőtt kimentünk a csajokkal a fesztiválra, a barátnőim becsíptek, és felszedtek 1-1 pasit maguknak, az a két pasi elhívott minket kólázni, (hozzáteszem ott volt egy fiútesóm is) elmentünk velünk,de nekem nem volt pasi szánva, tesóm mellett űltem és kólázgattunk. A párom ezt megtudta, és szakítottunk, másnap kibékültünk, de azt mondta "ezzel minden bizalmam elúszott".. Mire véljem ezt? Mit csináljak,hogy újra megbízzon benne? Tudom,hogy nem csináltam semmi rosszat, de mégis aggódom! Segítsetek!
2012. aug. 24. 01:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A fiútesód gondolom már beszélt a barátoddal ugye?
2012. aug. 24. 01:35
 2/12 anonim ***** válasza:
alapból gáz ha a semmin kibukik. én azt mondanám neki a helyedben h ha ennyi esze van, akkor keressen más lányt, aki eltűri neki a hülyeségeit.
2012. aug. 24. 01:36
 3/12 anonim ***** válasza:
magyarázd el neki mi volt. de ne úgy hogy "a bátyám tudja igazolni". mond el h valóban mi volt. ha neked nem hisz a bátyádnak se fog.
2012. aug. 24. 01:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, de neki sem hitt, ahogy nekem sem, de mégis kibékűltünk, mert szeret és énis őt, de ez a bizalom..:/ nemtudom..
2012. aug. 24. 01:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem, és szeretném,hogy újra megbízzon bennem, tudom,hogy nem csináltam semmit, de megértem valamilyen szinten, nekem is rosszúl esett volna,ha fordított eset történik! Mit tegyek,hogy megbízzon bennem újra? :/
2012. aug. 24. 01:40
 6/12 anonim ***** válasza:
ezen változtatnia kéne mert ha tovább is ezt csinálja nem fogod bírni ha ez sokszor megismétlődik
2012. aug. 24. 01:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen!
2012. aug. 24. 01:42
 8/12 csirek77 válasza:
Ne menj nélküle fesztiválra. Az ember aból indul ki hogy ha isztok esetleg berúgsz és akaratlanul is megcsalhatod. Ne értsd félre nem azt mondom hogy megteszed csak azt hogy ez járhat a fejében meg ilyenek. Saját tapasztalat. 34/f
2012. aug. 24. 11:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Csirek 77 : Saját tapasztalatadból, utána mennyi idő után bíztál meg a párodban? Vagy vége lett?
2012. aug. 24. 13:26
 10/12 csirek77 válasza:
Elhittem neki hogy nem történt semmi; de azért "szakítottunk"2 hétre mert megint egyedül akart menni. Végül megértette az álláspontom és utána nem volt ebből több gond.
2012. aug. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!