Neo22 kérdése:
Anime fan lányok mennyire gyakoriak a gyakorikérdéseken?
Figyelt kérdés
Aki szívesen beszélgetne más anime fannal, az írjon 1 privit, sajnos az én közelemben nem nagyon vannak anime fan lányok, pedig szívesen elbeszélgetnék velük:)
Lehetőleg 14-16 évesek legyenek!
2013. máj. 25. 17:28
2/12 A kérdező kommentje:
pont most nézegetem közben xD
2013. máj. 25. 17:32
3/12 anonim válasza:
az egyik bnőm nagyon anime fan.. majd szólók h írjon:$$
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. máj. 25. 17:38
5/12 anonim válasza:
èn 5-6 èves korom Otaku vagyok de csak 14 leszek Szeptemberben..://
6/12 anonim válasza:
itt vagyok.: D Mondjuk nekem az anime a japán kultúra imádatából maradt meg, de itt vagyok.
7/12 A kérdező kommentje:
Teljesen mint nekem:)
Már japánt is akartam tanulni, de nézegettem és hogy ciszonylag tudjam az írást stb rengeteg időt belekell fektetni.
Így elnapoltam majd suli utánra:D
2013. máj. 25. 17:45
8/12 anonim válasza:
Helló, ha akarsz írj rám nyugodtan :)
9/12 anonim válasza:
Myanimelisten 80 barátomból 30 nő nemű.
10/12 anonim válasza:
Jövőre a gimnáziumban japánt fogok tanulni.Conokra járok,animét nézek elég sokat.1 éve vagyok csak otaku,de majd megpróbálom behozni a lemaradásomat.:) Írhatsz,ha szeretnél. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!