Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen gyakoriak az efebofil...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakoriak az efebofil fiúk, férfiak?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 19:48
 1/10 LeftBehind ***** válasza:
19%
Kezdjük ott,hogy mi az ördög az az efebofil?
2013. márc. 13. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Aki például vonzódik a formás 12 éves kislányokhoz is...
2013. márc. 13. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az efebofil az akiknek bejönnek a 14 - 18 év közöttiek akkor én ilyen vok.
2013. márc. 13. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De inkább 16-18
2013. márc. 13. 20:10
 5/10 LeftBehind ***** válasza:
Szerintem te a pedofilra gondoltál,nem?
2013. márc. 13. 20:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem a pedofilra gondoltam, az efebofil nem vonzódik se a csecsemőkhöz se a lapos 6 évesekhez...
2013. márc. 13. 20:32
 7/10 anonim válasza:
56%

A pedofil egyértelműen a serdületlen életkorú, azaz a pubertáson még át nem esett gyerekekhez vonzódik szexuálisan. Ez életkortól függetlenül igaz, azaz egy 16 éves kamasz is lehet pedofil.

Az efebofil a serdülőkorúakhoz, azaz a pubertáson már átesett fiatalokhoz vonzódik, akiknek az életkorát viszont elég nehéz meghatározni, mert az érés elkezdődhet akár már 9-10 évesen is és várathat magára akár (szélsőséges esetben) 16-18 éves korig is.

Itt a delikvens viszont nagyon felnőtt kell, hogy legyen. Pl. én azt a 20 éves fiatalt, aki a gimis korúakat kajtatja, nem nevezném efebofilnek. 30 évesen már igen.

Nagyon leegyszerűsítve az efebofil az a (nagyon) felnőtt, aki azon kamaszokhoz vonzódik, akik testileg ÉS(!) szellemileg is elég érettek ahhoz, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek.

(Mielőtt megköveznének: Csak itt és csak most szellemi érettség alatt azt értem, hogy már kinőttek a strandon szokásos ''nekem ilyenem van, neked milyened van?'' nézelődésből ; már nem játszanak papás-mamást ; és meg tudják fogalmazni, hogy mi az a ''szex'')

Most pedig az eredeti kérdésre válaszolva:

Véleményem szerint minden egészséges felnőtt efebofil - csak a többség nem meri még önmagának sem bevallani. A haveri körömet nézve (pár elmebetegtől eltekintve) szinte mindannyian efebofilek vagyunk, azaz igen nagyon KEDVELJÜK a tágabb társaságban felbukkanó, jól kinéző és némi IQ-val rendelkező tiniket. És a hangsúly itt a KEDVELÉSen van - az már más kérdés, hogy nem vágnánk hanyatt őket. Ugyanis házinyúlra nem lövünk! Csak ha támad... :D

2013. jún. 14. 02:18
 8/10 anonim válasza:
100%
A törvény nem írja hogy ha ő támad akkor az oké.
2013. aug. 24. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Nos eléggé félreértitek a témát. Nem attól lesz valaki efebofil, hogy szereti (vagy szeretné) a tiniket, akár hanyatt vágni is, hanem attól, hogy a serdülőkorból kinőtt nők egyáltalán nem izgatják, ha akarja akkor sem, CSAK A TINIK. Egyszerűen fogalmazva csak tinikre áll neki fel, felnőttekre meg nem vagy nagyon nehezen csak. Persze efebofil nő is lehet de jóval ritkább, a homokos férfiak közt viszont sok ilyen van, ezeket pederasztának hívják. A 7-esnek teljesen igaza van abban, hogy minden egészséges férfi szereti (vagy szeretné) a tinilányokat, hacsaknem ilyen korú lánya van magának is és ez kialakított benne egyfajta pszichés gátat, mert a más lányára is gyermekként tekint (a sajátodnál ez normális). Van továbbá részlegesen efebofil is, ez azt jelenti, hogy a felnőtt nők is izgatják, de olyan igazi veszett kangörcsöt csak tinik tudnak előidézni benne :)
2021. nov. 16. 16:35
 10/10 anonim ***** válasza:

9.folytatás...

Leginkább úgy tudod azonosítani az efebofilt, hogy ráhajt a csúnya, szemüveges, elhanyagolt, senkinek sem kellő 16 évesre, míg a gyönyörű, bomba 30 éves teljesen hidegen hagyja.

Ha valakinek kiesik a szeme úgy bámulja a gyönyörű 16 évest az valószínűleg nem efebofil, csak szégyentelen :)

2021. nov. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!