Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriak ezek a pasik?
Akik csak azért jönnek össze egy lánnyal hogy meglegyen az újabb strigula?Még olyan esetben is ha egyáltalán nem tetszik nekik a csaj csak hogy eldicsekedjenek vele hogy befűzték...Mit gondoltok?
Azért kérdezem mert egy ideje próbálkozik nálam egy pasi aki eléggé nem az esetem és nem is értem mit akar tőlem mert szerintem baromira nem illünk össze.nem hinném hogy neki tetszenék talán csak hülyít...képes lenne befűzni csak azért hogy meg legyen neki egy nehezebb eset?
Manapság már örülnek a pasik, ha egy nő rájuk néz, már kezdeményezni sem mernek. Még azt is szégyellik, hogy férfiasak.
Persze vannak olyan férfiak, akik skalpvadászok, de többség nem ilyen.
A te esetedben szerintem egy harmadik eset állt elő: a pasi rögeszmés, fejébe vette, hogy megszerez téged és milyen jó lesz nektek együtt. Lehet, hogy nem is tetszel neki amúgy, de valami bekattant nála és ezért nem nyugszik, amíg meg nem kap. Lehet, hogy utána sem hagyna el, megtartana hosszabb távra, amíg meg nem un, vagy szét nem mentek. De ha nem kölcsönös a vonzalom, akkor ne állj le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!