Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az ilyen párok? (Szélsőjobb, szélsőbal. )
Az a helyzet, hogy megismerkedtem egy fiúval, és nagyon megkedveltem. Szerintem ezzel ő is így van. Viszont mindketten elég erősen éljük meg a politikai és egyéb nézeteinket. Én szélsőjobbos, ő szélsőbalos. Ez probléma lehet egy párkapcsolatban? Én félre tudnám ezt tenni, de tartok az állandó jellegű veszekedésektől.
Sok ilyen pár van egyébként? Mennyire sokáig tartanak ezek?
tiszta jó.. van téma legalább:)
szerintem félretudjátok tenni majd amikor félre kell.
Hát ja igaza van az aránylati külömbséggel mert mondjuk Leninnek teljesen más eszmélye volt mint horthynak
Itt nem arról van szó most hogy ő kommunista temeg radikális
Meg am is A Leninizmus nem komunizmus csak egy álláspont !
és attól ,hogy más az álláspontotok nem jelenti azt hogy nem illetek össze :)
Gratulálok Demokrata Úr . Orbán Papi remélem tőled veszi el a nyugdijjat elösszőr !
Csak egy ember a FKP-ból :)
Nem kell aggódni, sok ilyen pár van még, akinek hasonló problémája van. A probléma könnyen megoldható: ne nagyon erőltessétek a témát.
Bár érdekes, hogy mindkettő az anarchizmusból fejlődött ki, mégis mennyire különálló gondolatiságot fogalmaz meg mindkettő... Na mindegy.
A lényeg, hogy ebből állandó veszekedés semmiféleképpen nem lesz, max. választásokkor lesznek ebből kisebb viták, hogy kire is szavazzatok, de erre csak azt tudom javasolni, hogy külön-külön elmentek, és kész. Meg ez amúgy is változhat idővel, aggodalomra nincs ok. Ha minden más klappol, akkor sikeres lesz a kapcsolat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!