Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha a Gyakorikérdéseken ismertem meg a barátnőmet?
Egy válaszára ìrtam rá,de nem is ismerkedési céllal,hanem a bővebb véleménye érdekelt.Szimpatikusak voltunk egymásnak a beszélgetés alapján,képet cseréltünk,felvett Facebookon,majd később elhìvtam találkozni.Élőben nagyon tetszett,a harmadik találkozáson megcsókoltam,ő viszonozta.Azóta járunk.
Csak hát sokan kérdezik,hogy hogy jöttünk össze,hol ismertem meg.Az ismerőseim mind buliban,iskolában,edzésen ismerték meg a párjukat,én meg az interneten? És pont itt? Ezt elég cikinek érzem.Szerintetek is az?
Nem vagyok ronda kocka,magas,sportos,átlag fejű fiú vagyok.A barátnőmi csinos,hosszú hajú,jó alakú.
17/F/L
Mégis hogy a fenébe lenne ciki? Az internetet ugyanolyan hús-vér emberek használják, mint az iskolapadot, a bárpultot, meg a kondigépet.
Egyébként kockának lenni sem ciki. Nálam nagyobb kockát szerintem keveset találni, mégsem gondolom, hogy akármi baj lenne velem. Így kerek a világ. :)
mi is így jöttünk össze február elején (17/f 16/l) :D
hát mi elöször a város közepén találkoztunk, úgyhogy azt mondjuk, hogy leszólított, szerintem így nem vészes, nem nagyon kérdeznek bele
de örülök nektek :)
és ha itt akkor mi van? nem nagy cucc, mondjátok csak azt h egy fórumon vagy valami.
egyébként gratula nektek! sok boldogságot! :)
Nem ciki, fórum és kész.
De a barátnőd mit mond erre?
Bár ha itt ismerkedettek meg akkor, még arra is van esély, hogy ő is elovassa a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!