Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem féltékennyé a volt barátnőmet?
Tudom, hogy nem szép dolog. De amit művelt velem és ahogy szakított velem az megbocsájthatatlan. nem akarok belemenni abba h mi történt. hosszú és bonyolult. a lényeg az hogy én sosem bántottam őt. Hogyan tehetném féltékennyé? (nem akarok mással összejönni jelennleg)
15/F
Minek? Meglátszik, hogy gyerek vagy még. Felesleges ilyen marhaságokkal foglalkozni.
Másik, ha mégis csak ennyi eszed van, akkor csak úgy tudnád, ha mással összejössz, és boldognak lát...
gratulálok, 15 éves fiú létedre úgy viselkedsz, mint egy 13 éves lány!:D
pedig állítólag a racionálisabb nemhez tartozunk... ha kbaszott veled, akkor pont kettészarja, hogy mit csinálsz, fogd már fel:D
és attól még, hogy nem fogadod el a tényeket, azok ugyanolyan tények maradnak..
ahelyett, hogy mást próbálsz hátrarántani, próbálj meg inkább Te előrébb jutni.. magaddal törődj, ne mással!
# 2
Na most értelmezd még egy kicsit amit írtam, mert látom nem sikerült elsőre.
"elég büntetés hogy nem maradtam szimpla barát"
azért ezt ugye nem gondolod komolyan?:D
komolyan ennyi energiát fordítotok arra, hogy duzzogjatok, meg bohócot csináljatok magatokból? hol nem fossa le? szakítottatok, tehát nincs már közötök egymáshoz.. nem feleltek egymás hangulatáért, és nem is tudjátok megmozgatni azt!
majd ha egy év múlva visszanéztek arra, amit most műveltek, gondolkodjatok el! rá fogtok jönni, mennyi időt bäsztatok el azzal, hogy mint valami óvodás, mutogattok a másikra.. komolyan mondom, nőjetek fel előbb értelmileg, és csak utána csajozzatok!
ez szól mindenkinek aki "hasonló cipőben jár"! és félreértés ne essék, ugyanezt mondom a hasonló kérdést feltevő lányoknak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!