Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakoriak az ilyen megbánós történetek?
Szerinted is tipikus sztori ez?:
Egy fiú nagyon szerelmes volt egy darabig a barátnőjébe. Egy jó idő elteltével azonban egyre jobban kiszeretett belőle, a végén már szinte semmit nem érzett iránta. Szakított a lánnyal. De maradtak benne kétségek: "Vajon helyesen döntöttem-e?! Hiszen ez a lány annyira szeretett engem! Minden passzolt vele kapcsolatban, és egy nagyon aranyos lány, én azonban mégsem tudtam már őt igazán szeretni... Nem tudom mit tegyek most." Majd később rájön a srác magától, miután már összejött 1-2 jó csajjal és kiélte magát velük, hogy hiába minden, egyik lánytól sem kapta meg azt, amire igazán vágyott. Rájött (vagy legalábbis abban a pillanatban úgy érzi) hogy valójában azt a lányt szereti, akit anno elengedett, aki olyan jó volt hozzá. Akinek egyszer kimondta a "már nem szeretlek" kifejezést. Nagyon megbánja ezt utólag, de már nincs visszaút, a lány már továbblépett.
Kérdésem: miért utólag jönnek rá a férfiak, hogy nekik melyik nő kell igazán? Eddig mindig ilyen pasival hozott össze a sors, mindegyik exem ilyen, de már elegem van belőlük... Darabokra törték a szívemet, utána mindig visszajöttek sírni hogy adjak nekik még egy esélyt... Mennyire gyakori "eset" ez? Sok lánynak van ilyen "története" az exével? Tapasztalatok?
Ó kicsikém, ilyen nőben is sok van. Ezzel a nők és a férfiak egálban vannak.
Ez olyan dolog mint amikor meghal egy rokonunk vagy ismerősünk és rájövünk h bárcsak több időt töltöttünk volna vele.
Elég gyakori, mert a férfiak úgy működnek, hogy ami megvan már, azt használják, ráunnak, kipróbálnak új dolgokat, de rájönnek, hogy a régi így már nem az övék és az mennyire jó volt és akkor mégis az kell... Néha elég szánalmasak :(
22/l
egyszer szakítottak velem,azóta is csak sír a pasi,hogy miért tette. több pasinak nem lesz lehetősége. szerintem gyakoriak,de fordítva is legalább ennyire gyakori
az embernek előbb el kell veszítenie valamit ahhoz,hogy tudja értékelni.a legtöbb esetben fennáll a késő bánat-szindróma,de jó kis tanulópénz lesz ez
Noss, 1-esnek igaza.
2. Nem kell mindig csak a pasikat szidni, a nők sem angyalok náluk sok az ilyen eset. Kb. ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!