Lányok! Mi a véleményetek a parkban vagy a téren történő ismerkedésről, tehát ha ott próbálkozik egy fiú, esetleg strandon?
Figyelt kérdés
17 éves fiúként azt tapasztaltam hogy osztályon belül valamint diszkóban nem vmi jól lehet ismerkedni..:( na meghát nem vagyok egy nagy dumás,de szüzen mégsem szeretnék megdögleni,meg jó érzés lenne vkivel megosztani az életemet..Szóval tegyük fel ti hogy reagálnátok ha egy padon nyugisan beszélgettek a barátnőtökkel és úgy menne oda hozzátok egy fiú:D én őszintén bevallom egyedül kissé kutyaszorítóban érezném magam,de nektek mi véleményetek? :)2013. máj. 24. 20:57
11/14 anonim válasza:
Ajjh már... Én világ életemben szívesen ismerkedtem! Nem vagyok csúnya, tehát mielőtt még azt feltételeznétek, nem, nem azért meg "rászorultam", egyszerűen csak szeretek ismerkedni. És ugyanúgy beszélgetek a hajléktalan barátaimmal, mint a BMW-s barátaimmal. Ilyen egyszerű. Nem tudom milyen lányokat ismertek Ti srácok, de nem mint olyan felszínes, ahogy gondoljátok!
12/14 M+D válasza:
Én bírom az olyan srácokat,akik lemernek szólítani,de nem a szokásos "szevasz csajé" dumával indítanak.
13/14 anonim válasza:
En birnam felteve ha nem egy suttyo. Nem birom a primitiv embereket.
14/14 anonim válasza:
Amit a csajok itt állitanak hazugság az illetö legyen öltönybe drága kocsi és szabad a pálya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!