Lányok! Mi a véleményetek a parkban vagy a téren történő ismerkedésről, tehát ha ott próbálkozik egy fiú, esetleg strandon?
Nekem tetszene a dolog! :))
Mindig is erre vágytam, amikor egyedül voltam, hogy egy bátor srác jöjjön oda hozzám a parkban és kérdezze meg, mit olvasok! :)
Nalam mar probalkozott hasonlo modszerrel fiu. En ertekeltem a probalkozasat, tetszett h volt batorsaga oda jonni hozzam. De! kozbe leptek a bnok es rajuk jott a feltunesi viszketegseg. Leegettek a srac elott a fiut pedig elijesztettek.
Szoval majd egyszer probald ki, bejohet! De a kiszemelteddel NE legyenek bnok, haverok,ismerosok
Ne abból indulj ki, hogy téged elhajtott minden lány... :D
"Ne abból indulj ki, hogy téged elhajtott minden lány... :D"
Nem szoktatok ti nagyon közlékenyek lenni pl parkban idegenekkel, nem csak magamról beszélek, hanem amit látok arról. Bújjátok a könyveteket, és rá se néztek senkire, nem az a benyomás, hogy ti bárkitől is akarnátok valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!