Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az itteni ismerkedésről?
nincs ellenemre :P
megismertem itt egy annyira aranyos cuki lányt :$ akit úgy megszeretettem :) hogy (L) :) áh :) nagyon szeretem :)
meg még pár rendes felhasználót is :)
Akikbe itt belebotlik az ember:
-zakkant
-messze lakik
-csúnya
-csúnya és messze is lakik
-csúnya és zakkant
-zakkant,csúnya és messze lakik
-rib@nc
-rib@nc és messze lakik
-rib@nc,messze lakik és zakkant
Nem a legideálisabb hely az ismerkedésre.Ha ismerkedni akarsz,tedd élőben.Ott több sikert aratsz,na meg egy ismerkedésnél rengeteg minden számít(testbeszéd,viselkedés,stb.),ami neten nem látszik.
Szivesen ismerkedek itt, nem azért mert itt akarok csajozni. Lehet egy baráti beszélgetés is.
Ha valakinek van kedve nyugodtan írhat nekem.
22f
Amit leírtál nagyjából így van. De már megszoktam, hogy az értelmes emberek nagyon távol vannak tőlem. Ha nem így lenne még a végén egyszerű életem lenne... :D
Egyébként meg nem szoktam párkapcsolat kialakítás céljából ismerkedni, sőt általában nincs is semmilyen ismerkedős szándékom. Egyszerűen válaszolok egy kérdésre, esetleg beszélgetünk egy kicsit a témáról, de a legtöbbször ennyiben ki is merül az egész.
Privátot csak azért írok, mert lusta vagyok mindig visszakeresni a választ. Levélben ez egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!