Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mire nem büszke, ha ismerkedésről van szó?
Figyelt kérdés
Leginkább külső tulajdonságok, pl. szem, orr, száj, fogak, haj, arcforma, de jöhet belső is!
Írjatok kort és nemet is!
2013. ápr. 24. 23:05
1/61 anonim válasza:
Orr, fogak, haj, arc. Belső: semmire nem vagyok büszke.
23/f
2/61 anonim válasza:
Mármint magamon,vagy azon akivel megismerkedtem?
3/61 A kérdező kommentje:
magadon
2013. ápr. 24. 23:14
4/61 anonim válasza:
Kicsi az állam, és gumó van rajta, mert túl messze van tőle a felső ajkam, és az izom befeszül ha odahúzom, egyszóval nem túl előnyös...
Mellette nagyok az ajkaim, és nagy az orrom, ami ráadásul nem is egyenes.
Ezen kívül vékony vagyok genetikailag, és vékonyak a karjaim is, de magas vagyok...
Kell ennél több?
5/61 anonim válasza:
amiket írtál, azzal nincs baj,
inkább a belső ami nekem nem tetszik, N
6/61 anonim válasza:
Van még egy nagyon kicsi hasam,meg az első két fogam épített és nem a legszebb,mert megint cserélni kéne.
7/61 anonim válasza:
foley az a pici has sörtől van? :)
9/61 anonim válasza:
Talán lehetnék kicsit nehezebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!