Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaki ennyire büszke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki ennyire büszke vagy palira vesz?

Figyelt kérdés
szakítottam a barátommal egy hónapja,azért mert nem foglalkozott velem eleget és még volt eg y pár probléma nem akartam szakiutani csak közölni h ez igy nekem nem jó de miután láttam areakcioját tehát a nullát h kicsit sem kapálozik utánnam ennél maradtam.azóta nem keresett csak részegen holott ez is egy bajom volt aztán kevertünk és lefeküdtünk de még akkor sem nyögött ki egy "hiányzolt,szeretlek" vagy valamit a barátai azt mondják h tul büszke ahhoz h lássam rajta h kellekk neki.és nem tudom h mi az igazság h nem szeret és eddig is kihasznált vagy ez tényleg igaz,viszont akkor is fáj ez a dolog.én uyg képzelem el ha szeretek valakit akkor midnnet megmozgatok h visszkapjam...vagy nem igy van? valaki segitsen
2013. febr. 8. 12:07
1 2 3
 1/21 Patrik24 ***** válasza:
Szóval csak azért szakítottál, hogy játszd az eszed előtte és húzd az agyát? Nem jött be ezek szerint.
2013. febr. 8. 12:10
 2/21 anonim ***** válasza:

Te álltál elé hogy neked ez nem jó, és akkor Ő kapálózzon. Neki nyilván jó volt ahogy volt. Ha neked nem jó akkor te tegyél érte, ahogy az is tény hogy végülis te küldted el mégha nem pont így akartad akkor is. Tehát ha kell neked a srác akkor te küzd érte, ne várd hogy majd még Ő fog kapálózni.

27L

2013. febr. 8. 12:16
 3/21 A kérdező kommentje:
nem erről van szó.az volt a cél h megcáfoljam vagy bebizonyosodjon az a feltételezésem h nem vagyok fontos neki illetve h fontos vagyok e neki...
2013. febr. 8. 12:17
 4/21 Patrik24 ***** válasza:
Mivel te szakítottál vele, ezzel azt kommunikáltad,hogy ő nem fontos neked, szóval mégis minek kapálózna? Semmi logika nincs a gondolkodásodban.
2013. febr. 8. 12:19
 5/21 A kérdező kommentje:
köszönöm furcsa ig ymás oladlrol nézni a dolgokat,viszont még akkor is ugy gondolom h ilyenkor megkellenne beszélni a problémát és tennie ellenne és nem egyetérteni és hagyni kisétálni az életéből...ezáltal én joggal feltételezem h nem szeret vagy ti nem igy gondoljátok?
2013. febr. 8. 12:20
 6/21 anonim ***** válasza:
nem vagy fontos neki
2013. febr. 8. 12:21
 7/21 Patrik24 ***** válasza:

"hagyni kisétálni az életéből.."

egész pontosan te lökted ki az életedből, minek menne olyan után akinek nincs rá szüksége?

2013. febr. 8. 12:22
 8/21 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Eléálltál, hogy neked nem jó. Ő ezt tudomásul vette. Lehet van olyan pasi aki ilyenkor a földreveti magát de van aki elsétál. Nőben és férfiban van mindkét típus, bár férfi inkább elsétál. Ha részegen keres, akkor nem vagy neki közönyös, mert az egy olyan állapot amikor is kevésbé mérlegeli az ember a tetteit. Ha józanon nem, akkor sokkal előrébbhelyezte a tudatos viselkedést.

1. Azért nem keres mert te küldted el... ha akarsz valamit keresd te. Én erre saccolok.

2. Azért nem keres, mert neki is kapóra jött a te szakításod és megkönnyítetted a dolgot. Ezt az megcáfolja hogy egymásba gabalyodtatok azóta, de az is lehet hogy az a szex csak adta magát és hülye lett volna tiltakozni (miért is tenné)

Ha te még akarsz tőle valamit, akkor a hiúságodat tedd picikét félre és te keresd meg és beszélj vele. Várhatod hogy Ő keressen, de valószínűleg hiába várod....

2013. febr. 8. 12:31
 9/21 A kérdező kommentje:
kedves patrik azthiszem h nem értjük egymást én nem löktem ki az életemből.egyszerüen csak közöltem h ez igy nekem nem jó és ez a problémám és kellenne egy megoldás 15 megkérdeztem h szerinte mit kellenne csinálnunk 15 nemtuddom után nem maradt más megoldás...én szakitottam már fiuval aki 100 ig szeretett(nem volt ok a szakitásra) utánna virágot küldött h megköszönje a vele töltött időt és azon volt h megoldást találjon,és nem hagyta szó nélkül...
2013. febr. 8. 12:34
 10/21 Patrik24 ***** válasza:

Ha tudod hogy valami nem jó, akkor mondd el neki, hogy mi a megoldás, ha neked nem jó, akkor te találj ki megoldást. Ha a megoldásod nem tetszik neki, akkor érthető a szakítás, csak nem kell sóvárogni már utána.

"én szakitottam már fiuval aki 100 ig szeretett(nem volt ok a szakitásra) "

Lehet eddig más bolygón éltem, de ez azért picit sok:D Nem sértésként mondom, de szerintem aki ok nélkül szakít, az nem normális. Ahogy az a fiú sem, aki egy ok nélküli szakítás után még nyáladzik egy ilyen után.

2013. febr. 8. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!