Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki ennyire büszke vagy palira vesz?
Te álltál elé hogy neked ez nem jó, és akkor Ő kapálózzon. Neki nyilván jó volt ahogy volt. Ha neked nem jó akkor te tegyél érte, ahogy az is tény hogy végülis te küldted el mégha nem pont így akartad akkor is. Tehát ha kell neked a srác akkor te küzd érte, ne várd hogy majd még Ő fog kapálózni.
27L
"hagyni kisétálni az életéből.."
egész pontosan te lökted ki az életedből, minek menne olyan után akinek nincs rá szüksége?
2. vagyok. Eléálltál, hogy neked nem jó. Ő ezt tudomásul vette. Lehet van olyan pasi aki ilyenkor a földreveti magát de van aki elsétál. Nőben és férfiban van mindkét típus, bár férfi inkább elsétál. Ha részegen keres, akkor nem vagy neki közönyös, mert az egy olyan állapot amikor is kevésbé mérlegeli az ember a tetteit. Ha józanon nem, akkor sokkal előrébbhelyezte a tudatos viselkedést.
1. Azért nem keres mert te küldted el... ha akarsz valamit keresd te. Én erre saccolok.
2. Azért nem keres, mert neki is kapóra jött a te szakításod és megkönnyítetted a dolgot. Ezt az megcáfolja hogy egymásba gabalyodtatok azóta, de az is lehet hogy az a szex csak adta magát és hülye lett volna tiltakozni (miért is tenné)
Ha te még akarsz tőle valamit, akkor a hiúságodat tedd picikét félre és te keresd meg és beszélj vele. Várhatod hogy Ő keressen, de valószínűleg hiába várod....
Ha tudod hogy valami nem jó, akkor mondd el neki, hogy mi a megoldás, ha neked nem jó, akkor te találj ki megoldást. Ha a megoldásod nem tetszik neki, akkor érthető a szakítás, csak nem kell sóvárogni már utána.
"én szakitottam már fiuval aki 100 ig szeretett(nem volt ok a szakitásra) "
Lehet eddig más bolygón éltem, de ez azért picit sok:D Nem sértésként mondom, de szerintem aki ok nélkül szakít, az nem normális. Ahogy az a fiú sem, aki egy ok nélküli szakítás után még nyáladzik egy ilyen után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!