Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaki ennyire büszke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki ennyire büszke vagy palira vesz?

Figyelt kérdés
szakítottam a barátommal egy hónapja,azért mert nem foglalkozott velem eleget és még volt eg y pár probléma nem akartam szakiutani csak közölni h ez igy nekem nem jó de miután láttam areakcioját tehát a nullát h kicsit sem kapálozik utánnam ennél maradtam.azóta nem keresett csak részegen holott ez is egy bajom volt aztán kevertünk és lefeküdtünk de még akkor sem nyögött ki egy "hiányzolt,szeretlek" vagy valamit a barátai azt mondják h tul büszke ahhoz h lássam rajta h kellekk neki.és nem tudom h mi az igazság h nem szeret és eddig is kihasznált vagy ez tényleg igaz,viszont akkor is fáj ez a dolog.én uyg képzelem el ha szeretek valakit akkor midnnet megmozgatok h visszkapjam...vagy nem igy van? valaki segitsen
2013. febr. 8. 12:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
ugylátszik ezt sem értetted a nem volt ok az azt jelenti h olyan ok nem volt ami az ö hibája lett voln avagy az enyém csak egyzserüen fiatal voltam és élni akartam és kész
2013. febr. 8. 12:48
 12/21 A kérdező kommentje:
az volt a probléma h nem akart megoldást kereseni és nem hsizem h ha egy kapcsolatban valakinek problémája van akkor saját magának kelll midnenáron megoldani ugyanis ez két emberről szól...
2013. febr. 8. 12:49
 13/21 Patrik24 ***** válasza:
Meg kellene tanulni fogalmazni:D
2013. febr. 8. 12:50
 14/21 Patrik24 ***** válasza:

a nem volt ok magyarul azt jelenti hogy abszolút nem volt ok,

a nem volt olyan ok, ami az ő hibája-- az egész mást jelent

2013. febr. 8. 12:54
 15/21 A kérdező kommentje:
jó oké igazad van:D akkor szerinted én vagyok a hibás?:D
2013. febr. 8. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem a leírásodból az jön le, hogy nemigen érdekled. Én is kaptam már részeg hívásokat és sms-eket olyanoktól, akik szakítottak velem- még csak nem is én zaklattam őket-, és tudtam róluk, hogy már nem érdeklem őket. A szakítás utáni szexben az exszel a pasik 99,9%-a benne van, hacsak nem volt borzalmas a szex. Ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket.

Én egyetértek veled abban, hogy ha veled akarna lenni, akkor azt valamilyen módon a tudtodra adná, még ha nem is nyáladzva meg térden csúszva. Tény, hogy te szakítottál vele, de hogy megbeszélni a miérteket meg a hogyanokat, azért az egy tök normális kérés lenne részéről (ha érdekelné az egész). De szerintem nem érdekled annyira, hogy különösképpen megmozgassa érzékeny lelkivilágát az ügy érdekében.. (ismétlem: a leírtak alapján).

2013. febr. 8. 13:15
 17/21 Patrik24 ***** válasza:
Szerintem ez nem annak a kérdésem, hogy hibás-e valaki. Így alakult, de szerintem azt rosszul gondolod, hogy neki kellene tepernie. Fordítva áll a dolog ugyanis, ha akarsz tőle kapcsolatot.
2013. febr. 8. 13:17
 18/21 A kérdező kommentje:
15 köszönöm:)//oké értem én de nem arrol szolt a kérdés h kinek kell tepernie hanem h szeret e vagy sem...
2013. febr. 8. 13:19
 19/21 Patrik24 ***** válasza:
Olyan kérdésre megközelítőleg sem válaszolok, amit akkor sem tudnék ha az illető itt lenne mellettem. Ezt csak ő tudja, az a helyzet:)
2013. febr. 8. 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Írtam korábban 2 verziót hogy miért is nem teper utánad. Azt hogy szeret e azt csak Ő tudja de ha már te elküldted mi lenne ha helyettünk vele próbálnád tisztázni...
2013. febr. 8. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!