Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék megismerkedni...

Hol tudnék megismerkedni 30-35 év közötti pasikkal? 21 éves lány vagyok, a korombeliek egyáltalán nem vonzanak, , még d*gni sem tudnak rendesen.

Figyelt kérdés
Minden hétvégén járok szórakozni,de ott sajnos csak fiatal srácok vannak, az a pár 30-as pasi,aki még bulizni jár..elég komolytalan.. :-(

2012. szept. 19. 20:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Logikus következtetésnek tűnt, miután azt írtad, hogy szeretnél megismerkedni 30-asokkal - ebből arra gondoltam, 30-as pasid nincs. A korodbeliekről meg azt írtad, "egyáltalán nem vonzanak", ebből azt gondoltam, olyan csávókkal csak nem vagy már együtt, akik egyáltalán nem vonzanak.
2012. szept. 21. 22:12
 32/35 anonim ***** válasza:

30. elég furán nézne ki azért ha lenne valakid, de közben még valaki mást is keresel. bár ha muszlim vagy, akkor ez belefér, de ott is úgy tudom, csak férfiaknak lehet ilyen.

Meg az is fura lenne h jársz minden hétvégén szórakozni, ahogy a kérdésedben írod, tehát ott is keresel, de közben már van valakit... :O

2012. szept. 21. 22:22
 33/35 A kérdező kommentje:
attól,hogy van valakim,nem járhatok el bulizni??? Nem keresek konkrétan senkit buliba,de azért természetes h ismerkedek,beszélgetek..és látom milyenek ott az emberek..egyébként igen van valakim,31éves,de vele nem nagyon tudok tervezni...
2012. szept. 24. 17:57
 34/35 anonim válasza:
89%

Nem tudom, hogy ki milyen tapasztalatokból írja, amit ír, de érdekes véleményeitek vannak. Nem lep meg, hogy a 18-20-25 éves lányok inkább a 30as éveiben járó férfiakat keresik.

Persze itt inkább azokról a lányokról van szó, akik nem akarnak a korosztályuk furcsa mivoltjában tündökölni. Nem szabad ítélkezni senki felett sem. A mai srácoknak kellene éretten viselkedniük. A párom lassan 20 éves NŐ, én meg 35 férfi vagyok. Együtt élünk, jól megvagyunk.Soha jobb kapcsolatom nem volt. Intelligencia kell ehhez mindkét fél részéről azt hiszem.

2012. szept. 29. 13:07
 35/35 anonim válasza:

Érdekes gondolatok... A kérdező, egyértelműen nincs tisztában önmagával, képességeivel, lehetőségeivel. Az elmondottak alapján valószínűsíthető, h. nem megfelelő számára a mostani kapcsolata, annyira azért mégsem rossz, h. a tisztességes utat válassza, azaz kilépjen belőle, és tiszta lappal kezdjen egy új kapcsolat keresésébe.

-Ha érted jó, ha nem akkor leírom kibontva. Amikor szakítasz egy másikért, ne csodálkozz a "prostituált" gyakorlatiasabb formáját hallva, amit neked fognak címezni. Az új kapcsolatod sem fog komolyan venni, bármit is mond, mert a tudatalattijában ott lesz az a tény, h. elvett téged egy másiktól, azaz vele is megismétlődhet ez. Komolytalanságod első bizonyítéka.

-Pusztán a kor alapján megítélni valakit, tudatlanságra, vagy inkább tapasztalatlanságra vezethető vissza. S bár fenn áll a veszélye a beskatulyázás utáni rutinnak, következtethetünk arra, a kérdező még sem volt meg a fél országnak. Alighanem meglehetősen tapasztalatlan. Persze nem kizárt a felszínesség, felületes, önző viselkedésmód sem. Ezeket a tulajdonságokat, vagy ezek ellenkezőjét, tanuljuk, leginkább otthonról hozzuk. Nem mindenkinek adatik meg, az ilyesfajta tanulás, ám amikor ráébred a hiányosságaira, szorgalma, magával szemben tartott tükör ösztönözheti a hiánypótlásra. Feltéve persze, ha meglátja, meg akarja látni a saját hibáit. Óriási, az egyik legnagyobb hiba azok a nők részéről, akik azt gondolják, a férfiaknak kell őket irányítani, h. azt gondolják, várják el, h. a férfiak irányítsák őket, miközben pont ellenkezően viselkednek, saját énképüket maguk előtt tartva menetelnek, miközben ezt a fajta ellentmondást sosem veszik észre. Ebből előbb-utóbb kudarc lesz megint. A kudarc után depresszió, az egyén vagy magába fordul, vagy folyton elégedetlen lesz. Megkeserítve a párkapcsolata, a környezete, a saját, és ma már szinte megszokott, a gyermeke életét is. Az esetek túlnyomó többségében, nemtörődöm, önző, felelőtlen, kapzsi, viselkedésforma az eredő. 43F

2012. okt. 3. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!