Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék megismerkedni...

Hol tudnék megismerkedni 30-35 év közötti pasikkal? 21 éves lány vagyok, a korombeliek egyáltalán nem vonzanak, , még d*gni sem tudnak rendesen.

Figyelt kérdés
Minden hétvégén járok szórakozni,de ott sajnos csak fiatal srácok vannak, az a pár 30-as pasi,aki még bulizni jár..elég komolytalan.. :-(

2012. szept. 19. 20:55
1 2 3 4
 11/35 ASOT ***** válasza:

Amúgy meg fordítva, nem biztos, hogy egy értelmes 31-néhány éves pasinak egy 21 éves lány kellene.

A nők természetes h az idősebb pasikra buknak a legtöbb esetben, ez mindig is így volt, csak nem vettek minden velük egykorú pasit egy kalap alá...

2012. szept. 19. 21:15
 12/35 anonim ***** válasza:
Menny kávézóba, autókereskedésbe, motorversenyre esetleg bankba, irodaépületekbe.. Ott rengeteg 30-35 éves pasi megfordul és még bizonyíthatod is mennyire vagy komoly, kreatív az ismerkedésben és milyen sok közös témád van velük.. A szex mondjuk itt sem garancia, de hát egy idő után majd te is lentebb adod az igényeidet.. 23/L
2012. szept. 19. 21:19
 13/35 anonim ***** válasza:

ASOT-al egyet értek

azok a harmincas pasik, akik párkapcsolatot akarnak kialakítani egy 21 évessel, vonzónak fogják találni a te gyerekes vonásaidat (ami nem baj, h van a korodnál fogva, ez nem szemrehányás) viszont, ezek a férfiak maguktól nem fognak már fejlődni, vagy megkomolyodni, h a te kifejezésedet használjam

míg egy korban hozzád illő pasinál erre azért van esély

2012. szept. 19. 21:25
 14/35 A kérdező kommentje:

Jó,akkor komolytalan vagyok.bár itt nem ez a kérdés.

Amúgy igen,igazatok van,az értelmes 30as pasiknak 30as barátnőik vannak..és meg is értem őket.

A komolytalan 30as fasziknak vannak fiatal csajaik..

2012. szept. 19. 21:29
 15/35 anonim ***** válasza:
Tehát akkor miért baj, ha ők komolytalanok?
2012. szept. 19. 21:34
 16/35 A kérdező kommentje:
Mert tök irritálnak..az öltözködésük..a hülye beszólásaik, amin órákat röhögnek,pedig kvára gyerekes. az h nekem kellett segíteni nekik mindenben...suli...melókeresés, egyedül semmit sem tudtak meggcsinálni..egy hivatalos levelet sem tudtak megírni..pedig 1-2 évvel idősebbek voltak nálam,nincs semmi tervük a jövőre nézve,belesz*rnak a világba..cask a buliii bulii meg a buli..aztán majd lesz vmi,ameddig nincs addig anyám eltart. és ez idegesít.
2012. szept. 19. 21:45
 17/35 A kérdező kommentje:
meg az zavart,h nem tudtam tőlük kérdezni semmit,inkább ők kérdeztek tőlem,h ez most hogy van,ők kértek segítséget...pedig sztem pont fordítva kéne,h legyen..
2012. szept. 19. 21:48
 18/35 ASOT ***** válasza:

Nézd mi felvilágosítást adtunk semmi többet.

Ha neked összejönne csoda folytán egy ilyen pasi, akkor összejön és ennyi.:)

2012. szept. 19. 21:51
 19/35 A kérdező kommentje:

okéé,köszi!!

én meg csak válaszoltam az utolsó kérdésre,h miért zavar a komolytalanságuk! köszii

2012. szept. 19. 21:52
 20/35 anonim ***** válasza:

Arra gondoltam, hogy az miért baj, ha a 30 év körüliek komolytalanok, nem 1-2 évvel idősebbek.

Ők gondolom csak nem kérdeztek tőled hülyeségeket.

2012. szept. 19. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!