Hol tudnék megismerkedni 30-35 év közötti pasikkal? 21 éves lány vagyok, a korombeliek egyáltalán nem vonzanak, , még d*gni sem tudnak rendesen.

Amúgy meg fordítva, nem biztos, hogy egy értelmes 31-néhány éves pasinak egy 21 éves lány kellene.
A nők természetes h az idősebb pasikra buknak a legtöbb esetben, ez mindig is így volt, csak nem vettek minden velük egykorú pasit egy kalap alá...

ASOT-al egyet értek
azok a harmincas pasik, akik párkapcsolatot akarnak kialakítani egy 21 évessel, vonzónak fogják találni a te gyerekes vonásaidat (ami nem baj, h van a korodnál fogva, ez nem szemrehányás) viszont, ezek a férfiak maguktól nem fognak már fejlődni, vagy megkomolyodni, h a te kifejezésedet használjam
míg egy korban hozzád illő pasinál erre azért van esély
Jó,akkor komolytalan vagyok.bár itt nem ez a kérdés.
Amúgy igen,igazatok van,az értelmes 30as pasiknak 30as barátnőik vannak..és meg is értem őket.
A komolytalan 30as fasziknak vannak fiatal csajaik..

Nézd mi felvilágosítást adtunk semmi többet.
Ha neked összejönne csoda folytán egy ilyen pasi, akkor összejön és ennyi.:)
okéé,köszi!!
én meg csak válaszoltam az utolsó kérdésre,h miért zavar a komolytalanságuk! köszii

Arra gondoltam, hogy az miért baj, ha a 30 év körüliek komolytalanok, nem 1-2 évvel idősebbek.
Ők gondolom csak nem kérdeztek tőled hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!